سرانه مصرف ماهی در فریدونکنار بسیار پائین است

به گزارش بصیر، حجتالله عصمتی در کلاس آموزشی طبخ آبزیان در دانشگاه پردیسان فریدونکنار، اظهار داشت: بیش از 50 درصد از جمعیت کشور را بانوان تشکیل می دهند که در زمینه آشپزی توانمندی های زیادی دارند.
وی با بیان اینکه ماهی و گوشت سفید غذایی سالم است، اذعان داشت: با توجه به شیوع بیماری های قلبی و عروقی که مهمترین عامل آن چربی است، سفارش پزشکان به مصرف گوشت های پروتئینی به ویژه ماهی برای تضمین سلامتی افزایش یافت.
سرپرست فرمانداری فریدونکنار در ادامه خاطرنشان کرد: در استان مازندران سرانه مصرف گوشت ماهی 22 کیلوگرم و در فریدونکنار 8 کیلوگرم است که نسبت به استاندارد های جهانی بسیار عقب تر هستیم.
عصمتی با اشاره به اینکه ماهی به عنوان یک برند در فریدونکنار مطرح است، افزود: ما با کشورهای پیشرفته بسیار فاصله داریم، مازندران استانی ساحلی است و به سمتی می رود که رویکرد استفاده از این ماده مغذی بالا رود.
وی اذعان داشت: ما باید در این زمینه فرهنگ سازی کنیم و برگزاری این همایش ها و کلاس های آموزشی به این امر کمک می کند تا جامعه به سمت سلامت مردم تضمین شود.
سرپرست فرمانداری فریدونکنار گفت: باید برای سلامت مردم این شهرستان دغدغه داشته باشیم، ذائقه فرزندان مان تغییر کرده و به سمت غذاهای مضر می رویم که این جشنواره ها به مقابله با این مر کمک می کنند.