آشنایی کودکان فریدونکناری از مراحل مختلف تولید برنج در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی+عکس
بصیر، سیدمحمد حسینی در گفتوگو با خبرنگار بصیرنیوز، اظهار کرد: در ادامه بازدیدهای دورهای اعضای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان فریدونکنار در اجرای طرح برنج کالای ایرانی این بار از مرحله وجین در شالیزارهای فریدونکنار بازدید به عمل آوردند.
وی تصریح کرد: اعضا در این قسمت از بازدید طرح، با اجرای مرحله وجین شالیزار آشنا شدند و از نحوه شناسایی گیاهان هرز و فرآیند پاکسازی زمین کشاورزی به طور کامل کسب اطلاع کردند.
مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فریدونکنار خاطرنشان کرد: در این بازدید پژوهش محور، اعضا با مشاهده انواع علفهای هرز موجود در زمینهای کشاورزی با ضرر آنها بر کشت و زرع و اثرهای مخرب آنان بر بازده و کیفیت محصول آشنا شدند.
حسینی تصریح کرد: از دیگر بخشهای این بازدید میتوان به معرفی تعدادی از ابزار و ادوات و سازههای مخصوص کشاورزی و به ویژه شالیکاری اشاره کرد که میتوان از ماله مخصوص کشاورزی، دستگاه سمپاش و سازه آببند نام برد.
وی با بیان اینکه وجین از بخشهای مهم مرحله داشت شالی است، گفت: همانطور که در گذشته مطرح شد فرآیند کشت برنج دارای سه مرحله کاشت، داشت و برداشت است که وجین و آبیاری مهمترین بخشهای داشت به حساب میآیند.
مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فریدونکنار با بیان اینکه برای تحقق اقتصاد مقاومتی مدنظر رهبری باید از کودکی و نوجوانی دهن جوانان را به این سمت پرورش داد، اظهار کرد: شناسایی با مراحل مختلف تولید برنج در طرح برنج کالای ایرانی یکی از کارهایی است که در تحقق اقتصاد مقاومتی بسیار مهم و ضروری است.
حسینی افزود: برنج یک کالای استراتژیک برای شهرستان فریدونکنار، استان مازندران و کشور محسوب میشود و توجه به این کالای مهم برای تحقق اقتصاد مقاومتی بسیار ضروری است.