خباثت آمریکا تمامی ندارد/ حقوق بشر آمریکایی یعنی دلخوشی به وعدههای پوچ

بصیر، حقوق بشر اساسیترین و ابتداییترین حقوقی است که هر فرد به طور ذاتی، فطری و به صرف انسان بودن از آن بهرهمند میشود.
از این رو به تمامی افراد در هر جایی از جهان تعلق دارد و هیچ کس را نمیتوان به صرف منطقه جغرافیایی که در آن زیست میکند، از حقوق بشر محروم کرد با اینکه همه افراد جدای از عواملی چون نژاد، ملیت، جنسیت و غیره در برخورداری از این حقوق با هم برابر و یکسان هستند و در این خصوص کسی را بر دیگری برتر نیست، این حقوق شامل حقوق طبیعی یا حقوق قانونی که در قوانین ملی و بینالمللی موجود هستند میشود.
بسیاری از ایدههای اساسی که محرک جنش حقوق بشر بود، بعد از جنگ جهانی دوم و جنایات تخیلی هولوکاست گسترش و توسعه یافت، و با تصویب اعلامیه جهانی حقوق بشر در پاریس از سوی مجمع عمومی سازمان ملل متحد در سال ۱۹۴۸ به اوج خود رسید و به رسمیت شناخته شد.
با نگاهی به حوادث پس از تصویب حقوق بشر در جهان، به جنایتهای بیشماری از غرب میرسیم که درک نقض سادهترین قوانین آن بر کسی دشوار نیست و در این میان میتوان به توحش غرب در افغانستان، پاکستان، عراق، سوریه، یمن، لبنان، ایران، ژاپن، ویتنام، کوبا، اوکراین و دیگر کشورهای دنیا اشاره کرد.
بر اساس این یادداشت در این هفته همایش «حقوق بشر آمریکایی» به مناسبت جنایتهای فراوان غرب به ویژه آمریکا که در تیرماه سالهای دهه 60 انجام شد در ساری برگزار و پس از سخنرانی چند تن از اساتید سیاسی و حوزوی با تجلیل از خانواده شهدای حوادث مختلف در مازندران به پایان رسید.
در این همایش چند پیام مهم مخابره شد که به اختصار با معرفی آنها به توصیح آن میپردازیم.
1- پایانناپذیری خباثت آمریکایی: در این همایش موضوع مهمی که نمایان بود این است که جنایتهای آمریکائیها تمامی ندارد، شهدای انقلاب اسلامی مرهون حقوق بشر آمریکائی است و تا زمانی که منافع آنها جریان دارد از دستیابی به آن کوتاهی نمیکنند.
2- عدم پیوند شیطان و پیروان دین: در این همایش تلاش شد تا به افرادی که تصور میکنند که میتوانند با شیطان بزرگ رابطه برقرار کنند و ارتباطهای اتفاقی صورت دهند، بفهمانند که این موضوع نشدنی و بر خلاف وعدههای قرآن است، شیطان همواره شیطان است و هیچگاه حامی پیروان دین و حقیقت طلبی نیست.
3- پراکندگی جغرافیایی جنایتهای ضدحقوق بشری آمریکا: اعمال ضد بشرانه آمریکا مختص به ایران و غرب آسیا نیست بلکه تمامی جهان از کوبای همسایه تا شرق دور ژاپن و ویتنام را شامل میشود و در این میان، امریکا از هر سلاحی برای دستیابی به منافع خود نیز بهره میبرد.
4- اعتماد به دشمن عین خطا است: با وجود تمامی جنایتهای آمریکا و متحدانش در جهان، باز هم برخی در پی برقراری روابط با آنها هستند که بسیاری از کارشناسان معتقدند این نوع نگاه ناشی از عجز چهار عنصر «نگرانی، ناتوانی، نیازمندی و نادانی» است.
5- گفتمان انقلاب در حال جهانی شدن است: با وجود هجمه بسیار وسیع دشمنان علیه انقلاب اسلامی شاهد این موضوع هستیم که این گفتمان در حال جهانی شدن است و مواضع مردم یمن، سوریه، عراق، بحرین، نیجریه، ونزوئلا و غیره این موضوع را اثبات میکند.
6- رابطه با آمریکا بدترین خطای استراتژیک: برخیها به دنبال برقراری ارتباط با غرب به هر شرایطی هستند در حالیکه آمار جنایتهای آنها در حال افزایش است و حقوق بشر نیز مانع این جنایتهای غرب نمیتواند بشود.
7- لزوم بیداری نسل جوان: آنچه که در پایان این همایش به وضوح قابل درک بود، پیام لزوم بیداری و هوشیاری جوانان این سرزمین است، جوانانی که در عرصههای جنگ نرم و سخت بسیار تاثیرگذار هستند و باید در نوک پیکار این دو جنگ قرار بگیرند.
حرف آخر
با نگاهی به تاریخ در مییابیم که نتیجه نهایی همایش حقوق بشر آمریکایی در ساری چیزی جز دلخوشی به وعدههای پوچ و پوشالی غرب به ویژه آمریکا نیست، و بر همه افراد و مسئولان وظیفه است تا در قبال این خباثت کوتاهی نکنند و چشمهای خود را نبندند و با مواضع رئالیستی به مواضع سیاست خارجی بنگرند.