تاسیس 9 صندوق اعتبارات خرد روستایی در فریدونکنار

بصیر، محمدرضا ضیایی در گفتوگو با خبرنگار بصیرنیوز، اظهار کرد: هفتمین جلسه سایت الگویی برنج در روستای نوائی محله از توابع دهستان امامزاده عبداله با موضوع روشهای موثر در کاهش مصرف سموم در راستای تولید محصول سالم برگزار شد.
وی تصریح کرد: امسال 2 سایت الگویی برنج در روستاهای نوائی محله و بی نمد تشکیل شد که در این سایتها 55 بهرهبردار با سطح زمین حدود 60 هکتار در آموزش قرار گرفتند.
مدیر جهاد کشاورزی فریدونکنار خاطرنشان کرد: در راستای افزایش ضریب دسترسی زنان روستایی کم درآمد به تسهیلات اعتباری و ارتقای مهارتهای فردی و اجتماعی این گروه تلاشهای روزافزونی صورت گرفته است.
ضیائی تصریح کرد: تاکنون در این شهرستان 9 صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی با 404 نفر عضو تشکیل شده که از این طریق تاکنون 41 مورد تسهیلات 5 میلیون ریالی یا به عبارتی 205 میلیون ریال تسهیلات به منظور کارهای تولیدی کشاورزی اعم از پرورش طیور، قارچ و سبزی و صیفی در اختیار اعضا قرار گرفته است.