دلیل بیمزه شدن گوجه فرنگی در یخچال کشف شد
بصیرنیوز، تیمی بینالمللی از محققان توانستهاند دلیل بیمزه شدن گوجهفرنگی در اثر باقی ماندن در یخچال را کشف کنند. در ادامه این مطلب را به نقل از ایسنا بخوانید.

سرد کردن گوجهفرنگی تا کمتر از ۱۲ درجه سانتیگراد از ایجاد برخی مواد که با طعم گیاه مرتبط هستند، جلوگیری میکند. این امر باعث بیمزه شدن گوجهفرنگی میشود.
محققان در یافتههای خود که در مجله مجموعه مقالات آکادمی ملی علوم آمریکا (PNAS) منتشر شده، نشان دادند که گوجهفرنگیها پس از هفت روز نگهداری در دمای سه درجه سانتیگراد، مواد تولیدکننده عطر و طعم خود را از دست دادند. حتی با نگهداری از آنها برای سه روز در دمای طبیعی محیط هم طعم سبزی بازنگشت.
اما گوجهفرنگیهایی که تنها برای یک تا سه روز در سرما نگهداری شده بودند، طعم خود را حفظ کردند. تحقیقات بیشتر نشان داد که نگهداری طولانیمدت در سرما باعث کاهش فعالیت ژنهای خاص و در نتیجه بیمزه شدن گوجهفرنگی میشود.