ادعای صفدرحسینی درباره حقوق‌نجومی‌اش

بصیرنیوز،هفته گذشته خبر آمد که صفدرحسینی رئیس معزول صندوق توسعه ملی در پی دریافت حقوق های نامتعارف به دادسرا احضار شده که البته این خبر از سوی سخنگوی دستگاه قضا نیز تأیید شد.

خبرهای رسیده درباره جزئیات احضار صفدرحسینی به دادسرا حکایت از آن دارد که صفدرحسنی مدعی شده هیچ تخلفی مرتکب نشده است!

مهمترین علت احضار صفدرحسینی از سوی دستگاه قضا دریافت حقوق های نامتعارف بوده است. این موضوع را حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای در نشست خبری روز قبل خود تایید کرده و در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه شنیده شده صفدر حسینی در ارتباط با حقوق‌های نامتعارف به دادسرا احضار شده است؟ گفته: این موضوع صحت دارد و این فرد به دادسرا احضار شده است.

احضار صفدرحسینی به دادگاه آنهم بخاطر دریافت حقوق های نامتعارف ما را برآن داشت تا مروری کوتاه داشته باشیم بر سابقه مدیرنجومی بگیری که فیش حقوقی اش نه تنها موجب دلخوری مردم شد بلکه بندهای قابل تأمل مندرج در آن تعجب و اندوه اقشار مختلف جامعه را به همراه داشت.

در بحبوحه افشای فیش های نجومی بگیران دولتی، از فیش حقوقی صفدر حسینی درحالی رونمایی شد که مندرجات فیش این مدیر دولتی نشان میداد وی نه تنها حقوق نامتعارف دریافت می کرده بلکه اضافه دریافتی هایی با عناوین حق اوقات فراغت فرزندان نیز داشته است.

رئیس سابق صندوق توسعه ملی در حالی ماهیانه ۵۷میلیون تومان حقوق دریافت می‌کرد که کمک‌‌هزینه ورزش، خرید کتاب و اوقات فراغت فرزندانش نیز در فیش حقوقی وی لحاظ می‌شد.

طبق اسناد و مدارک موجود، صفدر حسینی از فروردین تا اسفند سال ۹۴ به‌طور میانگین، ۵۷ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان بابت حقوق آن هم فقط از این صندوق دریافت کرده است؛ به‌عبارت دیگر حسینی در سال گذشته جمعاً حدود ۶۸۶ میلیون تومان بابت حقوق از صندوق توسعه ملی گرفته است.

جالب اینکه رئیس سابق صندوق توسعه ملی که با حقوق میانگین ماهانه ۵۷ میلیون فقط از یک دستگاه، بعید می‌رسد زندگی‌اش لنگ وام باشد، ۳۰۰ میلیون تومان نیز تسهیلات وام آن هم با نرخ سود چهار درصد دریافت کرده است.

آنچه در این فیش حقوقی جالب‌تر از میزان دریافتی و اعداد و ارقام درشت آن است، عناوین و مواردی است که آقای رییس را مستحق دریافت حقوق ۵۷ میلیون تومانی کرده است، مواردی که به‌احتمال زیاد بسیاری از آنها را در هیچ فیش حقوقی دیگری ندیده‌اید، عناوینی که بیشتر شبیه یک طنز تلخ است تا واقعیت…

مزد شغل، مزد سنوات نهایی، حق پست نهایی، حق اولاد، حق مسکن، حق خواروبار، حق شیفت، حق تلفن همراه (۳۶۰ هزار تومان)، اضافه کار، ایاب و ذهاب (جالب اینکه مدیران ما خودروی دولتی به‌همراه راننده دارند)، یارانه غذا، هزینه پزشکی، هزینه‌های دندانپزشکی، یک‌سی‌ام پرداختی، اعیاد (بر اساس فیش‌های حقوقی موجود، تقریباً در بیشتر ماه‌های سال آقای رئیس بابت اعیاد، دریافتی داشته است و این غیر از دریافتی‌های عید نوروز است)، بهره‌وری سه‌ماهه، کمک‌هزینه اوقات فراغت فرزندان، کمک‌هزینه خرید لباس، کمک‌هزینه خرید کتاب، کمک‌هزینه سفر، کمک‌هزینه ورزش، کمک‌هزینه تحصیلی و پاداش (صفدرحسینی در فیش حقوقی مرداد، ۵ میلیون تومان و در شهریور هشت میلیون تومان پاداش دریافت کرده است) از جمله عناوین موجود در فیش حقوقی صفدرحسینی بوده است.

به‌عبارت دیگر، علاوه‌بر وجود برخی عناوین عجیب و غریب مثل حق پست نهایی، مزد سنوات نهایی، یک‌سی‌ام پرداختی و بهره‌وری سه‌ماهه؛صفدر حسینی هزینه تلفن همراه، ایاب و ذهاب، کمک‌هزینه اوقات فراغت فرزندان، کمک‌هزینه خرید کتاب، کمک‌هزینه سفر، کمک‌هزینه ورزش و کمک‌هزینه تحصیل خود را هم از صندوق توسعه ملی دریافت می‌کرد.

همزمان با افشای حقوق نجومی صفدرحسینی، مردم خواستار برکناری وی از صندوق توسعه ملی بودند ولی وی تا چند روز سعی داشت خود را در صندوق ماندگار کند ولی در نهایت با فشار روانی ایجاد شده در جامعه، فضا به گونه ای رقم خورد که دولت تصمیم به برکناری صفدرحسینی گرفت.

موضوع حقوق نجومی صفدر حسینی به قدری دلخوری مردم را به همراه داشت که فضای تندی را علیه دولت رقم زد و باعث شد تا حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور شخصاً وارد عمل شود و تا تعیین تکلیف صندوق توسعه ملی پیش رود.

هرچند در ظاهر صفدرحسینی و اعضای هیات عامل صندوق توسعه ملی، استعفا کردند ولی این استعفا برای جلوگیری از صدور حکم عزل انجام شد. در نهایت هیات عامل صندوق توسعه ملی در تاریخ ۱۲ تیرماه امسال با استعفای اجباری صفدرحسینی مدیرعامل وقت صندوق توسعه ملی و دیگر اعضای هیات عامل این صندوق، موافقت کرد تا برکناری ۵ مدیر عالی این صندوق رقم بخورد.

با رفتن صفدرحسینی، دوست حسینی مدیریت صندوق را برعهده گرفت؛ دو روز پس از صدور حکم انتصاب احمد دوست‌حسینی به‌عنوان رئیس هیات عامل صندوق توسعه ملی از سوی رئیس جمهور، معارفه او در این سمت، با حضور معاون رئیس جمهور در محل صندوق توسعه ملی برگزار شد.

این مراسم با حضور محمدباقر نوبخت رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی و دبیر هیأت امنای صندوق توسعه ملی ، ولی الله سیف رئیس کل بانک مرکزی وعضو هیأت امنا، همچنین سید فرید موسوی، نماینده مجلس شورای اسلامی و عضو هیأت امنای صندوق در جمع مدیران و کارشناسان صندوق برگزار شد.

تودیع و معارفه رئیس صندوق توسعه ملی البته با یک حاشیه مهم همراه بود؛ هرچند حاشیه مورد اشاره از متن اظهارات نوبخت بیرون آمد و واکنش مردم را به همراه داشت. در این مراسم رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور از سید صفدر حسینی به عنوان یکی از ذخیره های نظام یاد کرد و افزود: گذشته از ارادت شخصی بنده به دکترحسینی، سایر اعضاء هیأت عامل سابق صندوق توسعه ملی نیز از بزرگان اقتصاد کشور هستند و الحق در دوران مسوولیت خود امانتداران بزرگی برای کشور بودند.

در اینکه دریافت حقوق ۵۷ میلیونی و اضافه دریافتی های صفدرحسینی تحت عناوین اوقات فراغت فرزندان و … خارج از عرف و روال قانونی بوده شکی نیست و به همین خاطر دستگاه قضا برای برخورد با مدیران نجومی بگیر، اقدام به احضار وی کرده است و انتظار می رود این روال را برای سایر نجومی بگیران هم داشته باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا