پیش از خوردن «نوتلا» بخوانید!

بصیرنیوز،آژانس استانداردهای غذایی اروپا (EFSA) اعلام کرد شکلات صبحانه نوتلا به دلیل یکی از مواد تشکیل دهنده‌اش، سرطان‌زا است.

به گزارش پایگاه خبری ترا اسپانیا، بر اساس یک مطالعه که نتایج آن در روزنامه انگلیسی دیلی میل منتشر شده است، افزایش حرارت روغن پالم به ۲۰۰ درجه سلسیوس، برای از بین بردن رنگ قرمز طبیعی روغن و از بین بردن بوی آن، موجب  تشکیل گلیسیدول می شود.

بنا بر گزارشهای منتشر شده، بر اساس تحقیقاتی که در آمریکا صورت گرفته است، گلیسیدول موجب بروز تومور در بافت های موش های آزمایشگاهی شده است.

لازم به ذکر است اولین گزارشها  در بارۀ این محصول در ماه می سال گذشته منتشر شد و این خبر دوباره مطرح شده است زیرا فررو، شرکت سازنده نوتلا از استفاده روغن پالم برای تولید این شکلات دفاع کرد.

این شرکت فراورده های قندی با به راه انداختن یک کمپین تبلیغاتی برای اطمینان مردم از سالم بودن نوتلا  توضیح داد که ترکیب فندق و شکلات برای بافت روغنی و افزایش ماندگاری اش به روغن پالم نیاز دارد.
به گفته وینسنزو تاپلا، مدیر خرید شرکت فررو، تولید نوتلا بدون روغن پالم می تواند به تولید محصول فرعی نامطلوب دیگری منجر شود که یک گام به عقب است.

روغن پالم پر استفاده ترین  روغن گیاهی در جهان به شمار می رود و یکی از ویژگی های آن قیمت پایین (حدود ۸۰۰ دلار در هر تن) می باشد.

فررو سالانه حدود ۱۸۵ هزار تن روغن پالم استفاده می کند و به همین دلیل استفاده از هر جایگزین دیگر، منجر به افزایش هزینه های این شرکت بین ۸ تا ۲۲ میلیون دلار خواهد شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا