این زردچوبه پرخاصیت، از سلامت کبد تا ضد عفونی زخم
بصیرنیوز، زردچوبه علاوه بر اینکه طعم خوبی به غذا میدهد و آن را خوشرنگ میکند خواص درمانی زیادی هم دارد.تا حالا با دقت به نیمرویی که زردچوبه روی آن پاشیده شده است نگاه کردهاید؟ درست مانند یک تابلوی نقاشی است.
بدرود سرطان
همین زردچوبه خودمان دارای ترکیباتی است که خواص آنتی اکسیدانیِ بسیار قوی دارد. قدرت آنتی اکسیدانی زردچوبه نیز تمام قد در برابر سرطان میایستد. محققان مطالعات زیادی روی زردچوبه انجام داده و میدهند. نتایج یکی از این پژوهشها که روی موشهای آزمایشگاهی مبتلا به سرطان روده انجام شد نشان میدهد تومورهای موشهایی که زردچوبه مصرف کردهاند بررسیهایی که روی انسانها انجام شد نیز خوشبختانه نتایج امیدوارکنندهای داشته است. پس برای پیشگیری از سرطان و سلامت بدنتان به تمام غذاهایتان زردچوبه اضافه کنید.
کنترل کلسترول بالا
برگه آزمایش خون را به دستتان میدهند: کلسترول خونتان بالاست! به همین سادگی خیلی از غذاها را نمیتوانید با خیال راحت میل کنید. مدام باید حواستان باشد چرب، شور و شیرین نخورید. حتی مجبور میشوید سیگار را ترک کنید. در این مواقع زردچوبه به دادتان میرسد. مصرف این ادویه خوش رنگ میزان کلسترول خون را پایین میآورد و شما را از ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی حفظ میکند. البته باز حواستان باشد زردچوبه به تنهایی نمیتواند معجزه کند. همین طور که از خواص آن بهره میبرید سیگار را ترک کنید، هر روز نیم ساعت پیاده روی داشته باشید، غذاهای سالم و کم چرب میل کنید. خلاصه اینکه حواستان به سلامت قلب نازنینتان باشد.
زخم جراحت
دستتان را میبرید و یا زخم جزئی بر میدارید. بعد از اینکه به خوبی جای زخم یا بریدگی را ضدعفونی کردید مقداری پودر زردچوبه روی آن بریزید. این ادویه اجازه نمیدهد که زخم شما عفونی شود. از این گذشته زردچوبه باعث میشود خیلی زود جای زخم خوب شود. البته حواستان باشد اگر خدای نکرده تقریبا یک بند انگشت را بریدید و یا زخمتان عمیق است باید اورژانس خبر کنید و حتما خودتان را به بیمارستان برسانید. در این گونه مواقع کار از زردچوبه و غیره گذشته است و حتی اگر انگشتتان را در ظرف زردچوبه هم فرو کنید تاثیری نخواهد داشت!
سلامت کبد
اگر داروهای آنالژزیک (بی حسی) مصرف میکنید برای مراقبت از کبدتان حتما زردچوبه را دریابید. البته حواستان باشد برای سالم بودن صرفا نمیتوان به یک ماده غذایی یا یک داروی خاص اعتماد کرد.
در جوار ادویههای دیگر
توصیه میکنیم به غذاهایتان زردچوبه به همراه کمی روغن و فلفل سیاه اضافه کنید. حتما در قفسههای آشپزخانه ادویههای دیگری هم دارید مثل دارچین، میخک، خردل، زنجبیل، پاپریکا. در این صورت به تمام غذاهایتان از این ادویهها اضافه کنید. خاصیت زردچوبه در جوار ادویههای دیگر بیشتر و بیشتر میشود. از هر موقعیت و غذایی برای استفاده از این ادویهها استفاده کنید. خلاقیتتان را به کار بگیرید. بدنتان از شما ممنون خواهد شد.اگر از طرفداران نوشیدنیهای تهیه شده از سویا هستید به آن یک قاشق چایخوری پودر زردچوبه اضافه کنید. حتی میتوانید به شیر معمولی که میخورید نیز زردچوبه بزنید. در این صورت یک نوشیدنی فوقالعاده میل کردهاید. میتوانید به اندازه ۲ سانتی متر زنجبیل تازه را به مدت ۶ تا ۷ دقیقه با یک قاشق چایخوری زردچوبه دم کنید.
هر روز یک مرتبه از این نوشیدنی معجزه گر میل کنید. سالم بودن خیلی هم سخت و پرهیزینه نیست. مهم این است که بدانید چه میخورید و چه مینوشید. دور نوشیدنیهای گازدار، انرژی زا و الکلی را خط قرمز بکشید تا بدن و کبدتان سالم بماند. به جای آن از این نوشیدنیهای که گفتیم و یا چای دارچینی، زعفرانی و عرقیجات گیاهی استفاده کنید. به همه غذاهایتان نیز مقداری زردچوبه افزوده و خودتان را از ابتلا به خیلی از بیماریها مصون کنید.