آناناس و توصیه‎های مصرف آن در بارداری

بصیرنیوز،بارها در مورد فواید مصرف آناناس و ارزش تغذیه ای آن صحبت کرده این می خواهیم با خاصیت ها و ویژگی های  مصرف این میوه در بارداری ادامه این مطلب اشاره کنیم اگر جزو طرفداران مصرف این میوه هستید بهتر است با ویتامین ها و املاح معدنی آن و همچنین خواص درمانی این میوه آشنا شوید .

مصرف یک تا دو فنجان آناناس در هفته ضرری ندارد و در بارداری مشکلی ایجاد نمی کند.

مصرف بیش از اندازه آن هفته ای ۵ تا ۷ فنجان خطرناک است

در این قسمت به برخی از خواص آناناس اشاره می کنیم

سرشار از ویتامین C

آناناس سرشار از ویتامین C است که سطح ایمنی بدن شما را بالا می برد و سبب تولید کلاژن می شود.

کلاژن مسئول رشد پوست، غضروف، استخوان و تاندون کودک شما است.

حاوی منگنز

منگنز یک آنزیم ضروری برای افزایش رشد استخوان و تقویت آنها و جلوگیری از پوکی استخوان است.

ویتامین B1

این ویتامین برای عملکرد عضلات و سیستم عصبی و قلب مفید است.

ویتامین B6

این ویتامین مسئول تولید انرژی است و حالت های بد صبحگاهی بارداری را تسکین می دهد.

مس

آناناس حاوی مقدار بسیار کمی از مس دارد که موجب تولید سلول های قرمز خون و تشکیل قلب جنین می شود.

فیبر غذایی

مقادیر بالایی فیبر دارد که برای یبوست بسیار موثر است.

آهن و فولیک اسید

آهن در دوران بارداری برای تولید سلول های قرمز خون بسیار مهم است و فولیک اسید هم از نقایص مادرزاری جلوگیری می کند.

افزایش روحیه

عطر منحصر به فرد و طعم و مزه میوه موجب بهبود خلق و خو می شود و شما را از شر افسردگی و افکار بد دور می کند.

کاهش فشار خون

بروملین موجود در آناناس سبب کاهش فشار خون می شود.

موارد منع مصرف و مشکلات مصرف بیش از اندازه:

سوزش سر دل: اگر شما یک معده حساس و دستگاه گوارش ضعیف دارید اسیدهای موجود در آناناس سبب سوزش معده و یا ریفلاکس می شود.
سقط جنین: مصرف بیش اندازه موجب انقباضات رحمی می شود.
قندبالا: حالت بدی را برای خانم های بارداری که دچار دیابت بارواری هستند ایجاد می کند و وضعیت شما را بدتر می کند.
اضافه وزن: اگر اضافه وزن دارید از خوردن آناناس اجتناب کنید کالری بالایی دارد.
اسهال: مصرف بیش از حد به دلیل بروملین منجر به اسهال می شود.انا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا