تغذیه سالم در ماه مبارک رمضان

بصیر، محمد احمدزاده کارشناس طب سنتی در گفتوگو با بصیرنیوز با اشاره به تغذیه سالم در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: افطار را با مایعات گرمی مانند، چای کمرنگ، آب جوش، فرنی، شیر، سوپ به همراه چند عدد خرما شروع کنید.
وی خاطرنشان کرد: از آشامیدن آب سرد در شروع افطار خودداری نمائید و نباید مقدار آب در بین غذا بیشتر از یک الی یک ونیم لیوان باشد و همچنین از نوشیدن نوشابههای گازدار در افطار بپرهیزید.
این کارشاس طب سنتی با تاکید بر اینکه دو ساعت بعد از افطار باید 3-2 عدد میوه متوسط مصرف کنید گفت: به جای مصرف زولبیا و بامیه و قند از خرما یا دیگر ترشیجات طبیعی استفاده کنید.
احمدزاده یادآور شد: پس از آن وعده شام را میل کنید، زیرا در فاصله بین افطار وشام، مقداری از مایعات و قندها جذب شده و دستگاه گوارش برای انجام وظیفه آماده میشود.
وی افزود: متخصصان تأکید میکنند که نوشیدن آب و سایر مایعات در ماهرمضان، فرمول خاصی دارد که در صورت رعایت آن، روزهدار دچار مشکل گوارشی یا بیاشتهایی نمیشود و با این همه توصیه بیشتر کارشناسان تغذیه بر مصرف ٨ تا ١٢ لیوان آب در فاصله افطار تا سحر است.