در نوروز آجیلها را در اتاق نگه داریم یا یخچال؟
بصیرنیوز،دکتر آراسب دباغ مقدم، با اشاره به اینکه مدت و مکان نگهداری آجیلها به دما و رطوبت محیط بستگی دارد، به سلامت آنلاین گفت: عمر مفید نگهداری آجیلها در دمای اتاق از دمای یخچال و فریزر کمتر است و مغزهایی که بیش از چند ماه در دمای گرم اتاق نگهداری شوند کیفیتشان را از دست خواهند داد.
این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد: زمانی که آجیل را در دمای اتاق نگهداری میکنید، برای آنکه رطوبت و بوهای خارجی جذب آن نشود، باید آنها را در ظروف پلاستیکی یا شیشهای دربسته و مقاوم به نور و رطوبت و بو قرار دهید.
دکتر دباغ مقدم در پاسخ به این پرسش که آیا گردویی که روغن آن تند شده باشد برای سلامت مضر است یا خیر گفت: مصرف گردویی که روغن آن تند و طعمش نامطبوع شده باشد برای سلامت مضر نیست، اما کیفیت تغذیهای چندانی ندارد.
وی افزود: بهتر است برای حفظ کیفیت و ارزش تغذیهای پسته نیز آن را در پوسته سختش نگهداری کنید و از خرید پسته مغزشده اجتناب کنید. اغلب مغزها ترجیحا با پوست، به مدت یکسال در یخچال قابل نگهداری هستند و بین یک تا سه سال هم میتوان آنها را در فریزر نگه داشت. برای اینکه از خواص تغذیهای و طعم خوشایند مغزهای آجیلی نهایت بهره را ببرید بهتر است آنها را به اندازه نیاز تهیه کنید و به صورت تازه بخورید، زیرا این نوع محصولات با گذشت زمان در محیط یخچال و فریزر بوی مواد غذایی دیگر را به خود میگیرند و طعمشان هم ناخوشایند میشود.