فرماندار فریدونکنار اعلام کرد:

مشارکت ۵۵ درصدی مردم فریدونکنار در مرحله دوم انتخابات

فرماندار فریدونکنار از مشارکت 55 درصدی مردم این شهرستان در مرحله دوم انتخابات ریاست‌جمهوری خبر داد.

به گزارش بصیرنیوز، مسیب میررمضانی در گفت‌وگو با خبرنگار ما اظهارکرد: مشارکت مردم فریدونکنار در انتخابات پانزدهم تیر ماه مرحله دوم چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری ۵۵ درصد بوده است.

وی با اشاره به اینکه ۲۵ هزار و ۵۷۵ نفر از واجدین شرایط فریدونکنار در انتخابات مرحله دوم مشارکت داشتند، خاطرنشان کرد: سعید جلیلی با کسب ۱۵ هزار و ۲۵ رای بیشترین آرا را در شهرستان فریدونکنار به‌دست آورد.

فرماندار فریدونکنار تصریح کرد: همچنین مسعود پزشکیان ۹ هزار و ۹۹۷ رای را از مردم فریدونکنار کسب کرده و ۵۵۳ رای نیز به‌عنوان رای باطله بوده است.

میررمضانی تاکید کرد: از همه عوامل اجرایی، نظارت، بازرسی و نیروهای امنیتی و انتظامی که در این مدت کمال همکاری را برای برگزاری انتخابات با ما داشتند سپاسگزاریم.

به گزارش بصیرنیوز، پس از شمارش آرا در سراسر کشور مسعود پزشکیان با ۱۶ میلیون و ۳۸۴ هزار و ۴۰۳ رأی به‌عنوان رئیس جمهور منتخب مردم شد.

انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا