خریداران هیچ نگرانی از بابت خرید گوشت، جگر و قلوه نداشته باشند
عبدالرحیم قاسمی در گفتوگو با مازند اصناف اظهار کرد: در حال حاضر، شاهد ثبات قیمتی در بازار گوشت مازندران هستیم و هیچگونه افزایش قیمت در بازار نداریم.
وی افزود: هیچ نگرانی از بابت مصرف گوشت قرمز، جگر و سایر آلایشهای خوراکی وجود ندارد و شهروندان مرکز استان با خیالی آسوده، گوشت مورد نیاز خود را از قصابیها و فروشگاههای معتبر تهیه کنند.
رئیس اتحادیه قصابان مرکز مازندران تصریح کرد: خرید و مصرف گوشت و آلایشهای خوراکی دام شامل جگر، دل و قلوه ممهور به مهر دامپزشکی، بهدلیل حفظ شرایط بهداشتی در کشتارگاه صنعتی دام، متضمن سلامتی و بیمه در برابر تب کریمه کنگو است.
قاسمی در پایان با بیان اینکه شهروندان هیچ دغدغهای نداشته باشند و با خیالی آسوده، گوشت مصرفی خود را از قصابیها و فروشگاههای مجاز تهیه کنند، تأکید کرد: دامها پس از ذبح، 48 ساعت در سردخانه نگهداری و پس از آن، بار میکروبی احتمالی آن به صفر رسیده و آماده طبخ است.