بصیرنیوز گزارش می‌دهد/

بقیع گورستانی مقدس در دل تفکرات انگلیسی آمریکایی وهابیت/ رمزگشایی از قبرستان بقیع با نابودی آل سعود

بصیر، روز هشتم شوال تلخ‌ترین روز شیعیان در قرن چهاردهم هجری بود، در چنین روزی علاوه بر تخریب قبور هزاران نفر از یاران پیامبر(ص) و ائمه(ع)، مرقد منور چهار امام معصوم به صورت وحشیانه به دست وهابیون گستاخ ویران شد.
هشتم شوال سال 1344 هجری قمری پس از اشغال مکه توسط وهابی‌ها به سرکردگی «عبدالعزیز بن سعود»، این گروه افراطی روی به مدینه آوردند و پس از محاصره و جنگ با مدافعان شهر، سرانجام آن را اشغال و مأموران عثمانی را بیرون کردند و به تخریب قبور ائمه بقیع(ع) و دیگر قبور نظیر قبر ابراهیم فرزند پیامبر اکرم(ص)، قبور زنان آن حضرت(ص)، قبر ام‌البنین مادر حضرت ابالفضل العباس(ع)، قبر عبدالله پدر پیامبر(ص) و اسماعیل فرزند امام صادق(ع) و بسیاری قبور دیگر پرداختند.
در واقع قبرستان بقیع دو بار به دست وهابیت مورد حمله قرار گرفته است.
*تخریب اول
«مسعود بن عبدالعزیز» امیر نجد در سال 1218 قمری با لشکریانی وحشی و درنده‌خوی به مکه هجوم برد، او و همراهانش به پیروی از مسلک وهابیت، دست به تخریب و ویرانی گنبدها و آثار دینی قبله مسلمانان زدند، بسیاری از گنبدها و مساجد و آثار مذهبی مکه از جمله گنبد زادگاه پیامبر(ص)، خانه علی(ع) و گنبد مقبره حضرت خدیجه را ویران کردند.
آن‌ها در حال تخریب بناها و قبور طبل می‌نواختند و رجز می‌خواندند و به صاحبان قبور و گنبدها دشنام می‌دادند و چون قدرت سعودی‌ها در مکه تثبیت شد، در سال 1220 قمری به مدینه منوره حمله کردند، این حمله را حمله اول وهّابیان به مدینه و بقیع می‌دانند.
*تخریب دوم
عبدالعزیز بن عبدالرحمان آل سعود که در کویت پناهنده بود، در سال 1309 قمری در نجد قیام کرد و دوباره حکومت اشرار تبار سعودی را برقرار کرد، در سال 1330 اَحْساء و قطیف دو مرکز شیعه‌نشین و نفت‌خیز را به زیر سیطره خود در آورد و سپس به حجاز لشکر کشید و حسین بن علی شریف مکه را شکست داد و دولت هاشمی را ساقط کرد و مکه را فتح و پایتخت خویش اعلام کرد، سپس سه امارت حجاز و نجد و اَحساء را کشور واحدی به عنوان «المملکه العربیه السعودیه» نامید.
نیروهای سعودی پس از فتح مکه و ویرانی بسیاری از آثار و ابنیه دینی آنجا، قصد مدینه را کردند و ماه‌ها مدینه را در محاصره خود نگه داشتند، در مدت محاصره، اوضاع مدینه به کلی به هم خورد و رعب و وحشت و قحطی و بیماری و… بر مردم بیچاره مستولی گشت.
مردم مدینه گروه گروه از شهر می‌گریختند و به شهرها و قصبه‌های اطراف می‌رفتند و بسیاری نیز در اثر عوامل فوق هلاک شدند تا بالاخره در تاریخ 5 جمادی الاول 1344 مقاومت مظلومانه مردم مدینه شکسته شد و نیروهای سعودی در میان کشتار و ارعاب مردم وارد شهر شدند تا اینکه روز هشتم شوال 1344 سپاهیان وهابی به دستور امیر سعودی عبدالعزیز بن عبدالرحمن به سوی بقیع حرکت کردند.
حجت‌الاسلام رحمان غلامی کارشناس مسائل مذهبی در گفت‌و‌گو با بصیرنیوز، اظهار کرد: نقشه تخریب آثار و بناهای اسلامی بسیار تنفرآمیز و خائنانه بود.
وی با اشاره به اینکه بسیاری از مستکبران تلاش کردند تا مستندات و شواهد موجود از این هجوم را از بین ببرند، تصریح کرد: در همان زمان وهابیت در عربستان به دنبال ایجاد تفرقه در میان کشورهای اسلامی بود و همچنان این موضوع ادامه دارد.
غلامی با بیان اینکه خاستگاه این تفرقه میان کشورهای اسلامی کشور عربستان بوده است، خاطرنشان کرد: متاسفانه برخی کشورهای عربی و اسلامی نیز با عربستان همراهی کردند و امروز این تفرقه را با انواع ترور و تروریسم شاهد هستیم.
این کارشناس مسائل مذهبی با اشاره به اینکه علاوه بر نگاه تعبدی به این بارگاه‌های مقدس، منبع مهم شناخت تمدن نیز محسوب می‌شدند، گفت: با توجه به اینکه اسلام و تاریخ اسلام از لحاظ تاریخی متعبر و قابل اعتماد است بر آغاز تفرقه و فاصله‌جویی این کشور نسبت به سایر دولت‌های اسلامی اشاره می‌کند.
سیدعلی جلالی مداح اهل بیت در گفت‌و‌گو با بصیرنیوز در این زمینه اظهار کرد: قبرستان بقیع تنها یک گورستان نیست بلکه تاریخ جهان اسلام را در خود جای داده است.
وی با بیان اینکه وهابیت در کنار تفکرات انگلیسی آمریکایی مانع از برقراری پیوند شیعیان با بزرگان جهان اسلام و تشییع می‌شوند، تصریح کرد: امروز دشمنان اسلامی بیش از هر چیز از تفکرات اسلامی و شیعی ملت‌ها می‌ترسند.
این مداح اهل بیت با اشاره به اینکه در نگاه تعبدی نیز این قبرستان از اهمیت فراوانی برخوردار است، گفت: وقتی پیامبر در میان قبور بقیع قرار گرفت مدتی طولانی برای مدفونین در آن، از خداوند طلب آمرزش کرد.
جلالی افزود: قبور عباس بن عبدالمطلب عموی پیامبر، فاطمه بنت اسد مادر امیرالمؤمنین (ع)، فرزندان پیامبر اکرم (ص) زینب، ام‌کلثوم، رقیه و ابراهیم، همسران رسول خدا (ص)، ام‌البنین مادر حضرت ابوالفضل (ع) و دیگرانی از بزرگان اسلام نیز در این قبرستان قرار دارد و بیت‌الاحزان نیز در همین قبرستان واقع است.
به گزارش بصیرنیوز، بقیع، یکی از مقدس‏ترین و با فضیلت ترین بقاع مدینه بعد از مدفن رسول گرامی(ص) است، قبرستان بقیع اول مدفن و مزاری است که به دستور رسول خدا به وسیله مسلمانان تأسیس شد، در اهمیت بقیع همین بس که پیغمبر اکرم(ص) در روایتی فرمودند: «از بقیع هفتاد هزار نفر محشور خواهند شد که صورت آنان مانند شب چهارده خواهد درخشید» و امیدواریم هرچه زودتر شر آل سعود و وهابیت از عربستان و اماکن مقدس این کشور برداشته شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا