سلاحهای كشتار جمعی و حقوق بشر آمريكايی

بصیر، روز هشتم تیر ماه، سالروز بمباران شیمیایی سردشت، كه به روز مبارزه با سلاح های میكروبی و شیمیایی نام گرفت، فرصتی را در هر سال بوجود میآورد تا با مروری بر جنایات دشمنان انقلاب اسلامیدر سال های دفاع مقدس و سپس از آن، به مظلومیت ملت ایران در دفاع از آرمان های انسانی و اسلامیشان باز اندیشی شود و با درنگ بر دردهایی را كه جانبازان عزیز و باقی ماندگان آن جنایات هولناك تاكنون متحمل شده اند، پی به دروغین بودن ادعاهای پوشالی آمریكا و متحدان او در مبارزه با سلاح های كشتار جمعی برده شود.
رژیم عفلقی صدام به یمن همراهی های كامل غرب با او، دهها بار در طول جنگ به طور گسترده از سلاح های شیمایی استفاده كرد و هزاران نفر از مردم غیر نظامیرا به شهادت رساند، كه در این میان، آمار شهداء و مجروحان رزمنده، جای خود دارد.
وجود دهها سند و پروتكل جهانی در ممنوعیت استفاده از سلاح های شیمایی، مانع از كاربرد این سلاح ها توسط رژیم صدام نمیشد و غربی ها بویژه آمریكائیان علاوه بر سكوت و حمایت، خود در تامین نیاز های عراق به انواع گاز های كشنده كاملا فعال بوده اند.
همراهی سازمان ملل به اربابی آمریكا با صدام تا به آن حدی رسید كه عراق با شهامت هر چه تمام تر اعلام میكرد از گاز های خردل و اعصاب (تابون) و پودر سیاه زخم علیه رزمندگان ایرانی استفاده میكند.
سندهای انكارناپذیر
ارائه دهها مورد از مناطق شیمیایی شده ایران توسط عراق و تبدیل موارد بر شما این چنینی به صورت سند های رسمی، اگر مورد توجه آمریكائیها قرار نمیگرفت، كشتار مردم حلبچه عراق با بجا ماندن 5 هزار كشته از زنان و كودكان غیر نظامیعراق، نتوانست مانع واكنش افكار عمومیجهانیان شود و حتی در مقابل اعتراضات و راهپیمایی های میلیون ها نفر در كشورها و شهرهای مختلف جهان، آمریكائیها حاضر به تعطیل كردن كارخانه تولید سلاح های شیمیایی سامرای عراق نشده و همچنان به ارسال انواع سلاح های شیمیایی و میكروبی به عراق ادامه میدادند.
وی ایكس، سمیترین سلاح شیمیایی، ساربن با قدرت فوق العاده خفگی و فلج كنندگی، گاز خردل، سیاه زخم، بوتولینوم توكسین، كه از مرگبارترین سموم شناخته شده میباشد، افلاتوكسین و انواع دیگر سلاح های شیمیایی با حمایت های آمریكائیها از طریق شركت های بین المللی با پیچیده ترین شیوه ها در اختیار صدام قرار داده میشد تا علیه رزمندگان جمهوری اسلامیایران به كار گرفته شود.
نتیجه و آثار حقوق بشر آمریكایی
وجود دهها هزار شهید و مجروح سلاحهای شیمیایی و میکروبی کشورمان و از جمله مازندران، نتیجه همکاریهای تعیینکننده امریکا با صدام بوده که میتوان از آن به عنوان منشور حقوق بشری امریکا از آن یاد کرد. در واقع، رنجی را که سالهاست مجروحان سلاحهای شیمیایی در کشورمان و عراق میکشند، بواسطه تحریک، تشویق و حمایتهای امریکا از رژیم عفلقی صدام است و مجرم اصلی در این ارتباط، امریکا و مسئولان جنایتکار این شیطان بزرگ هستند.
ایران قربانی بزرگ سلاحهای کشتار جمعی آمریکا
سرگرد پاسدار عباس یاری فرمانده گردان جنگهای نوین لشکر عملیاتی 25 کربلا به مناسبت سالروز مبارزه با سلاحهای شیمیایی و میکروبی در گفتوگو با خبرنگار بلاغ با تشریح جنایات رژیم بعثی در استفاده از سلاحهای غیر مجاز در طول جنگ هشت ساله اظهار کرد: دو دهه آخر قرن بیستم شاهد بینظیرترین، گستردهترین و فاجعهآمیزترین کاربرد سلاحهای شیمیایی در جنگ تحمیلی عراق بر علیه ایران بودیم، که از نظر مدت زمان کاربرد، طولانیترین جنگ شیمیایی بر علیه بشریت به شمار میرود و آن دهها نوع از عوامل مختلف شیمیایی توسط غرب در اختیار عراق قرار گرفت.
یاری با اشاره به کمکهای بیدریغ استکبار در یاریرسانی به عراق در جنگ تحمیلی خاطرنشان کرد: عراق به کمک بیش از 400 شرکت دولتی و خصوصی، مواد اولیه تولید عوامل مخرب شیمیایی را به کارخانجات مخوف سامرا، عکاشه، سلمان پاک، القائم، ال موتا ، فلوجه و … ارسال و همچنین مستشاران فراوانی را اعزام نمودند تا عراق را در تجهیز و استفاده از این سلاحها تحت تدابیر خاص مساعدت و یاری کنند.
وی در ادامه گفت: و بهرغم اینکه در قبال مستندات و مدارک و اسناد مصور و مستندی که ایران به جوامع جهانی به خصوص سازمان ملل، شورای امنیت، صلیب سرخ جهانی، کمیته بهداشت جهانی، کمیسیون خلع سلاح شیمیایی و … ارائه نمود و در خواست رسیدگی، محکومیت و ممانعت از ادامه کاربرد و جنایات ضدبشری آن کشور را داشت، آشکارا از آن کشور – با اتخاذ مواضع خنثی و منفی – حمایت کردند تا آنجا که رژیم بعث گلوی این کشورها را در حمله به کویت فشرد تا آنها به جنایتی که سالیان گذشته از آن انجام دادند اذعان کنند.
فرمانده گردان جنگهای نوین لشکر عملیاتی 25 کربلا با بیان اینکه در طول 572 نوبت حملات شیمیایی رژیم بعثی عراق در طی هفت سال، 127 هزار نفر مصدوم شیمیایی به جا ماند، افزود: مازندران با بیش از 250 شهید و حدود 4000 جانباز شیمیایی از استانهایی است که آسیبدیدهترین رزمندگان را از عوارض بمبهای میکروبی و شیمیایی در کشور داراست.
وی با مظلوم خواندن جانبازان و شهدای شیمیایی در استان بیان کرد: متاسفانه در طول سالیان بعد از جنگ این عزیزان و خانوادههای معظمشان مظلوم واقع شدند بطوریکه حتی یک یادواره استانی به نام شهدای شیمیایی و جانبازانی که بعد از جنگ و با تحمل دردهای فراوان به درجه رفیع شهادت رسیدند برگزار نشد.