دانه‌ای که شفای هفتاد بیماری است

امروزه اغلب از خاصیت طعم دهندگی سیر در تهیه غذاهای مختلف استفاده می‌شود، اما این دانه شگفت به دلیل دارا بودن خواص متعدد، کاربرد دارویی و درمانی فراوانی نیز دارد. این دانه پر خاصیت، با باکتری‌های مضر، ویروس‌ها و قارچ‌ها می‌جنگد. سیر برای تقویت بدن و پیشگیری از بیماری‌های گوناگون اثر شگرفی داشته و در تقویت بنیه و جلوگیری از تصلّب شرایین و پایین کشیدن فشار خون دارویی کامل و مؤثر محسوب می‌شود. علاوه بر این، به عضلات قلب نشاط می‌دهد و جریان خون را در رگ‌ها تنظیم و صاف می‌کند و همچنین در پیری‌های زودرس که نتیجه فساد خون است و نیز در روماتیسم و بواسیر اثری شفابخش دارد.

پیامبر اکرم(ص) در حدیثی درباره اهمیت استفاده از سیر می‌فرماید:

قَالَ رَسُولُ اللَّهِ(ص): «کُلُوا الثُّومَ وَ تَدَاوَوْا بِهِ فَإِنَّ فِیهِ شِفَاءً مِنْ سَبْعِینَ دَاء»

سیر بخورید و خود را با آن مداوا کنید که شفای هفتاد بیماری است.

مکارم الاخلاق، حسن بن فضل طبرسی،ص

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا