بصیرنیوز گزارش می‌دهد؛

چای داغ عامل اصلی ابتلا به سرطان مری و معده

به گزارش بصیرنیوز، برخی از افراد عادت کردند چای داغ بخوردند اما این امر موجب افزایش احتمال ابتلا به سرطان مری و معده می‌شود و با توجه به زندگی ماشینی، مردم فعالیت‌های خود همانند نوشیدن چای را با سرعت و عجله انجام می‌دهند، غافل از اینکه نوشیدن چای داغ می‌تواند در آینده‌ای نه چندان دور سبب بروز بیماری‌های خطرناک همانند سرطان مری و معده در آنها شود.

دکتر احسان میرانزاده پزشک عمومی در گفت‌وگو با خبرنگار ما، اظهار کرد: در گذشته مردم چای را به مقدار کم، کم رنگ و در استکان‌های کوچک می‌خوردند و همچنین در زیر استکان یک نعلبکی هم بود که چایی را در آن می‌ریختند تا خنک شود اما امروزه مشاهده می‌کنیم که چای در لیوان‌های بزرگ و گاها پررنگ و به ویژه در میان قشر کارمندان به دفعات در طول روز استفاده می‌شود.

وی نوشیدن چای کم رنگ، ولرم وحداکثر سه بار در روز تاکید کرد و افزود: خوردن چای داغ و دهان سوز، احتمال ابتلا به سرطان معده و مری را به شدت افزایش می‌دهد.

میرانزاده تصریح کرد: در برخی از موارد چایی داغ موجب زخم معده هم شده و رفلاکس را در معده افزایش می‌دهد.

این پزشک عمومی توصیه کرد: چای باید در استکان‌های کوچک و حداکثر سه بار در روز و به صورت کم رنگ نوشیده شود و هیچگاه چای را به صورت غلیظ، داغ و در لیوان مصرف نشود.

حسین یزدانی پزشک طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار ما، گفت: نوشیدنی‌های بسیار داغ یکی از دلایل احتمالی سرطان مری است و علت آن دمای زیاد این نوشیدنی‌ها است و به خود آنها ارتباطی ندارد.

یزدانی افزود: به احتمال فراوان ایرانی‌ها از این نتایج خوشحال نخواهند شد چرا که سماورهای‌شان دائم روشن بوده و بعضی از صاحب نظران می گویند بهترین چای جهان را در ایران می‌توان نوشید.

این پزشک طب سنتی تصریح کرد: بسیاری از مردم عادت دارند چای داغ بنوشند و چای داغ را فقط داخل نعلبکی می ریزند تا خنک شود و بتوانند بنوشند.

وی گفت: نتایج، نشان می دهد نوشیدن چای بسیار داغ با افزایش شدید خطر ابتلا به سرطان مری ارتباط بسیار نزدیکی دارد.

به گزارش بصیرنیوز، بر اساس یافته‌های دانشمندان و پزشکان بهتر است چای را خنک و به دفعات کم در طول روز نوشید تا از تبعات پس از آن در امان ماند.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا