پیشگیری، هدف اصلی نیروی انتظامی است/ برخی از کانالهای فریدونکنار به دنبال جوسازی منفی هستند
به گزارش بصیرنیوز، غلامحسین رمضاننژاد در نشست صمیمی با فعالان فضای مجازی فریدونکنار که در سالن جلسات ستاد فرماندهی نیروی انتظامی این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: یکی از اهداف بزرگ نیروی انتظامی تامین آرامش فردی و اجتماعی و حفظ دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی ایران است.
وی با اشاره به اینکه در آستانه سال نو قرار داریم، خاطرنشان کرد: شعار امسال نیروی انتظامی “آرامش بهاری با نظم و امنیت” است.
فرمانده انتظامی فریدونکنار با بیان اینکه امنیت همیشه مهمتر از سلامت است، تصریح کرد: دین، تعلیم و تربیت، عدالت اجتماعی و قانون و حاکمیت اجرای قانون از مهمترین عوامل استقرار امنیت هستند و پیشگیری هدف اصلی در نیروی انتظامی است.
رمضاننژاد با اشاره به مزایا و معایب شبکههای اجتماعی، گفت: اینترنت و شبکههای اجتماعی مانند بسیاری از پدیدههای دیگر دارای پیامدهای مثبت و منفی است که باید از ویژگیهای مثبت آن بهره گرفت و پیامدهای منفی را به حداقل رساند.
وی درخصوص مزایای شبکههای اجتماعی یادآور شد: عمومی بودن فضای مجازی، کاهش هزینه اقتصادی، دستیابی آسان به آخرین اطلاعات، تبادل اطلاعات، جذابیت و تنوع، گسترش عدالت رسانهای و گسترش تعاملات و تبادل افکار از مهمترین مزایا در فضای مجازی است که موجب شده افرادی زیادی برای حضور و فعالیت در آن علاقهمند شوند.
فرمانده انتظامی فریدونکنار القای فرهنگ لیبرال دموکراسی را مهمترین آسیب فضای مجازی دانست و تاکید کرد: مهمترین آسیب فضای مجازی به جوامع بشری هضم فرهنگهای اصیل بومی در فرهنگ لیبرال دموکراسی غرب است و این آسیب رسانی در تمامی جوامع، موضوعیت داشته و محدود به جامعه یا اقلیتی خاص نمیشود.
رمضاننژاد افزود: ایجاد آشقتگی در خانوادهها، افزایش هنجارشکنی در جامعه، جهانی سازی از راه تبلیغ، کمرنگ شدن نظارت خانوادهها، تعارض ارزشها، اختلال در شکلگیری شخصیت، به خطر افتادن حریم شخصی، شکاف نسلها، اعتیاد به اینترنت، سوءاستفاده جنسی و تضعیف اعتقادات از معایب فضای مجازی است.
وی با اشاره به اینکه آسیبهای متعدد دیگری با وجود ابزارهای رسانهای به جوامع بشری تحمیل شده است، اظهار کرد: کاهش روحیه مسئولیت پذیری، کم رنگ شدن ارزشهای مترقی، کلاهبرداری، سطحینگری، وقوع جرایم سایبری، ترویج روحیه ثروت اندوزی، اتلاف زمان، کاهش کارآمدی افراد، گسترش اباحهگری، افسردگی و انزوا از دیگر آسیبهای فضای مجازی است.
فرمانده انتظامی فریدونکنار با بیان اینکه مسئولان باید در زمینه فضای مجازی تلاش بیشتری کنند، خاطرنشان کرد: با تدابیر مقام معظم رهبری و ابلاغ سیاستهای کلی فضای مجازی اما هنوز اقدامی صورت نگرفته و مسئولان فرهنگی و دستاندرکاران تعلیم و تربیت کشور باید اعتقاد و باور راسخی به جنگ رسانهای دشمن پیدا کنند.
رمضاننژاد با تاکید بر اینکه رسانههای فریدونکنار باید در راستای پیشرفت شهرستان و جلوگیری از تخریب حرکت کنند، تصریح کرد: معرفی فریدونکنار به عنوان یک شهرستان توریستی باید در اولویت رسانهها باشد و رسانههای فریدونکنار باید از هجوم رسانههای نسبت به صید پرندگان جلوگیری بهعمل آورند.
وی ادامه داد: رسانهها از پمپاژ ناامیدی و نقد همیشگی پرهیز کنند و در راستای نشاط و شورآفرینی و انعکاس اخبار امیدآفرین حرکت کنند.
فرمانده انتظامی فریدونکنار یادآور شد: رسانهها به دنبال واقعبینی باشند و از حمایت افرادی که به دنبال حاشیهسازی در شهر هستند خودداری کنند.
رمضاننژاد با انتقاد از برخی کانالهای تلگرامی در فریدونکنار که موجب جوسازی منفی میشوند، گفت: برخی از کانالها به دنبال بزرگ کردن شخصیت برخی از مسئولان شهری دست به اقداماتی میزنند که موجب جوسازی منفی در سطح شهر میشوند و باید بدانند که بزرگ و کوچکی انسانها توسط خداوند انجام میشوند.