شکاک بودن از عوامل ویرانگر رابطه زناشویی است
به گزارش بصیرنیوز، فتانه کاظمپور کارشناس ارشد روانشناسی بالینی در گفتوگو با بصیرنیوز با اشاره به نکاتی مهم درباره مشکوک شدن زن و مرد در زندگی زناشویی نسبت به همدیگر، اظهار کرد: زن و شوهر به جای اینکه با چک کردن تلفن همراه، کیف و دیگر وسایل شخصی که ممکن است تنشهایی را در رابطه زناشویی ایجاد کند، باید با همسر خود به راحتی صحبت کنند و به او بگویند که تغییر رفتارش موجب آزار میشود و از او بخواهند درباره برخی موارد توضیح دهد.
وی با بیان اینکه مرد و زن باید تلاش کنند تا همسر خوبی در زندگی باشند، خاطرنشان کرد: حفظ زیباییِ ظاهر و آراستگی در پوشش، مهربانی بیشتر و انجام دادن بهتر مسئولیتهای زناشویی میتواند به برقراری دوباره اعتماد و گرم شدن خانواده کمک زیادی کند و زن و شوهر باید در واقع نشان دهند که در قلبشان محبت خانواده و همسر موج میزند.
کارشناس ارشد روانشناسی بالینی تصریح کرد: یکی از مواردی که به صورت معمول در خانمها بیشتر دیده میشود بازگویی موارد شخصی زندگی بین دیگران است؛ در حالی که نباید سفره دل و رازها و شکهای به وجود آمده پیش دیگران مطرح شود.
کاظمپور با اشاره به اینکه تلفن زدنهای بیمورد موجب حساسیت میشود، تاکید کرد: مادرِهمسر، خواهرِ همسر، دوست و همسایه قطعا نمیتوانند در مشکلات زندگی بیشتر از خودتان به شما کمک کنند.
وی افزود: مشکلات زناشویی باید بین خودتان باقی بماند و اگر نیاز به مشورت و کمک فکری و روحی دارید، بهترین گزینه یک مشاور و متخصص است نه دوست و فامیل.
کارشناس ارشد روانشناسی بالینی عنوان داشت: اگر زن و شوهر از یک مشاور خانواده کمک گرفتند و او در رفتار همسرشان هیچ نوع نشانهای از خیانت پیدا نکرد، باید مساله را به عنوان یک مشکل ذهنی در خودشان بپذیرند و برای درمان از روانشناس کمک بگیرند.
کاظمپور خاطرنشان کرد: شکاک بودن از عوامل ویرانگر رابطه زناشویی است.