واکاوی اقدامات و سرنوشت اعضای گروه موسوم به دفاع از آزادی مطبوعات

رفسنجانی از چه کسانی خواست مردم را از بی خبری نجات دهند؟

به گزارش بصیر به نقل از بلاغ، در روز های گذشته “انجمن دفاع از آزادی مطبوعات” به دیدار هاشمی رفسنجانی رفتند.

در این دیدار که افرادی مثل آقایان مظفر، سحر خیز، صفایی و خانم مفیدی صحبت کردند، غلامعلی رجایی مشاور هاشمی، محمود طباطبایی وکیل خاندان هاشمی و فائزه هاشمی نیز حضور داشتند.

 

اکبر رفسنجانی در این دیدار ضمن تقدیر از این انجمن که نیمی از اعضای آنها طی چند سال اخیر در خارج از کشور و در رسانه های وابسته به ایالات متحده و بریتانیا مشغول به فعالیت هستند گفت: “دفاع از آزادی مطبوعات امری ذاتی برای همه انسانها است، کسانی که از بیان حقایق می‌ترسند، از سانسور در رسانه‌ها استفاده می‌کنند”.

 

این طیف که به دیدار آقای هاشمی رفتند در دولت اصلاحات با عناد خاصی به هاشمی هتاکی می کردند اما بعد از فتنه سال ۸۸ به دیدار با رفسنجانی علاقه خاصی نشان می دهند.

 

عالیجناب سرخپوش و اهانت های روزنامه زنجیره ای نشاط و توس و صبح امروز یادآور حملات اصلاح طلبان در سالهای میانی دهه ۷۰ است.

 

 

هاشمی رفسنجانی در دیدار انجمن موسوم به دفاع از آزادی مطبوعات، موضع خود را درباره تعداد زیادی از اعضای این مجموعه که هم‌اکنون به آمریکا و اروپا پناهنده شده‌اند، مشخص نکرد. هاشمی در این دیدار گفت: تلاش برای بی‌خبر گذاشتن مردم، بیهوده است. کسانی که از بیان حقایق می‌ترسند از سانسور در رسانه‌ استفاده می‌کنند.

 

یک دهه پیش کسانی از اعضای همین تیم که در مطبوعات کشور قلم می‌زدند با خروج از کشور در رادیو آمریکا، بی‌بی‌سی، رادیو زمانه و رسانه‌های اروپایی و آمریکایی استخدام شدند. شاید یکی از بدیهی ترین انتظارات اهالی رسانه کشور از رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در حالی که انجمن دفاع از آزادی مطبوعات را برای دیدار پذیرفته است روش کردن موضع خود در قبال این چنین افراد بود که نهایتا با آنها همراه است یا خیر.

 

این عناصر رسانه های بیگانه در داخل بودند که نظام را به سانسور و تلاش برای بی‌خبر گذاشتن مردم متهم می‌کردند اما طولی نکشید که پارا فراتر نهاده و به اهانت به مقدسات مردم رسیدند و زمینه ساز آشوب های فتنه ۸۸ شدند تا جایی که به یک باره وزیر ارشاد دوران اصلاحات با جمعی مطبوعاتی های اطراف خود در بی‌بی‌سی ظاهر شدند!

 

یکی از اعضای فعال این انجمن فریبا داوودی مهاجر است که بعد از فتنه ۸۸ از کشور گریخت و در یک برنامه تلویزیونی در صدای آمریکا رسما کشف حجاب و پناهندگی فکری و سیاسی خود را به کاخ سفید علنی کرد.

 

از دیگر اعضای این انجمن، محسن کدیور و حسن یوسفی اشکوری هستند که به حکم دادگاه انقلاب خلع لباس شدند و سابقه عناد آنها با مردم و نظام و آموزه‌های دینی امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) بر کسی پوشیده نیست.

 

از دیگر اعضای این انجمن، مرتضی کاظمیان و علی‌اکبر موسوی‌خوئینی هستند که مدتهاست به خارج گریخته، و به عنوان یک پناهنده به فعالیت های سیاسی خاص خود مشغول هستند.

 

برخی دیگر از اعضای این انجمن که در ایران هستند و در همین دیدار تصویر آنها در کنار  آیت‌الله هاشمی رفسنجانی ثبت شده است به جرم فعالیت گسترده در فتنه ۸۸ مدتها زندانی بودند.

 

بدون تردید یکی از اصلی ترین سوالات افکار عمومی از آقای هاشمی رفسنجانی این است که این انجمن با این سوابق و با این اعضایی که در داخل و خارج اوصافشان مشخص است، چگونه می‌خواهند مردم را از بی‌خبری درآورند، مردم را آگاه کنند و جلوی سانسور را بگیرند؟!

 

آیا جز این است که این افراد در رسما در سیستم سانسور و فرهنگ سیاسی و رسانه ای ایالات متحده، اسرائیل و انگلیس استخدام شده اند؟

 

 

بهمن ماه سال ۸۹ محسن کدیور عضو حلقه انجمن دفاع از آزادی مطبوعات و اتاق فکر لندن و همکار مهاجرانی در سایت اپوزیسیون جرس گفت: “به حکومت دموکراتیک سکولار فکر می کنم”.

 

وی که ماهیت این جمع را رسما و بیش از پیش آشکار کرد از سران فتنه خواست تا هوادارانشان را برای اغتشاش و آشوب ۲۵ بهمن فراخوان کنند.

 

کاملا این فضا برای آقای هاشمی وجود داشت و از وی توقع می رفت که در این دیدار خودش و حاضرین را به مرز بندی با افرادی مثل محسن کدیور توصیه و البته به آن عمل کند.

 

 

در تصویر فوق مرتضی کاظمیان عضو انجمن دفاع از آزادی مطبوعات در کنار شیرین عبادی در یک جلسه وابسته به ضد انقلاب در برلین ۱۳۹۰ دیده می شود.

 

او هم مانند کدیور یکی از اعضای این انجمن است که دوستانشان به دیدار رئیس مجمع تشخیص مصلحت رفتند. مرتضی کاظمیان عضو تیم وب سایت ضد انقلاب روز آنلاین و مشاور یک مرکز جاسوسی در فرانسه است.

 

او بعد از فتنه ۸۸ سعی کرد با دوستان خود در داخل کشور ارتباطات گسترده ای ایجاد کند تا زمینه جاسوسی و جمع آوری اخبار به نفع بیگانگان را رقم بزند که با هوشیاری سربازان گمنام امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف این شبکه عنکبوتی جاسوسی متلاشی شد.

 

اوج افتخارات دوستان الیاس حضرتی در انجمن دفاع از آزادی مطبوعات، همراهی فریبا داوودی مهاجر عضو سابق این انجمن در جلسه مقدماتی تشکیل شورای ربع پهلوی است.

 

 

این جلسه در اردیبهشت ۱۳۹۱ در آمریکا – ایالت ویرجینیا برگزار شد. در تصویر بالا داوودی مهاجر در کنار اسماعیل نوری علا از فعالین ضد انقلاب در جلسه محفلی ربع پهلوی حضور دارد. وی پیشتر مشاور استراتژیک محمد خاتمی بوده است.
 
علی اکبر موسوی خوئینی عضو دیگر انجمن دفاع از آزادی مطبوعات بوده است. وی در صدای آمریکا حاضر شد و در سالگرد ۱۸ تیر در این تلویزیون صحبت کرد.

 

 

وی نماینده دوره ششم مجلس شورای اسلامی است. موسوی خوئینی ها از فعالین فتنه ۱۸ تیر است که به همراه علی افشاری، عبدالله مومنی، حشمت طبرزدی و فاطمه حقیقت جو یک تیم آشوب در دانشگاه را تشکیل داده بودند، وی هم اکنون از دولت آمریکا حقوق می گیرد.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا