چهار دليل براي اينكه هندوانه بخوريم

به گزارش بصیر، پايگاه اينترنتي فرانسوي زبان تاپ سانته ، چهار دليل خوب براي خوردن هندوانه را برشمرده است :

يک – هندوانه داراي آب فراوان است.
هندوانه که داراي ۹۵ درصد آب است ، ميوه اي ايده آل براي پيشگيري از کم آبي بدن است. آبرساني به بدن براي بهبود عملکرد جريان خون ، هضم غذا ، تنظيم درجه حرارت بدن ، آبرساني به پوست ، فعاليت هاي مغزي و ترميم سلول ها ضروري است.

دو – هندوانه کالري کمي دارد.
هندوانه که داراي قند خيلي کمي است (هفت گرم در هر ۱۰۰ گرم) ، مناسب رژيم غذايي متعادل است. هر ۱۰۰ گرم هندوانه تنها ۳۰ کيلو کالري انرژي دارد. اما توجه داشته باشيد که شاخص گليسمي هندوانه حدود ۷۵ است ، بنابراين براي پيشگيري از افزايش قند خون بهتر است در ميان وعده ها در خوردن هندوانه زياده روي نکنيد.

سه – هندوانه سرشار از مواد معدني است.
هندوانه يکي از منابع طبيعي سديم و پتاسيم است که ما هنگام تعريق اين مواد معدني را از دست مي دهيم. هندوانه ميوه اي ايده آل براي روزهاي گرم تابستان است ، زيرا بدن را بازسازي مي کند. پتاسيم همچنين به کنترل فشار خون کمک مي کند.

چهار – هندوانه سرشار از آنتي اکسيدان است.
هندوانه منبع مهمي از ليکوپن است. ليکوپن آنتي اکسيداني است که در برابر بسياري از بيماري ها از بدن محافظت مي کند. مطالعات نشان مي دهد مصرف هندوانه خطر ابتلا به سرطان پروستات را کاهش مي دهد و همچنين مي تواند فشار خون بالا را به طور قابل توجهي پايين بياورد.
همچنين هندوانه که سرشار از ويتامين آ است ، از چشم ها محافظت مي کند. تخمه هاي هندوانه خوراکي و حاوي ويتامين ث است که براي سيستم ايمني بدن بسيار مفيد است. اين ميوه لذيذ همچنين از آسيب هاي سلولي جلوگيري و به بهبود زخم ها کمک مي کند و براي دندان ها و لثه مفيد است. دو واحد هندوانه ۲۵ درصد نياز هاي روزانه بدن را به ويتامين ث تأمين مي کند.

 

صدخبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا