توزیع 700 تن کود شیمیایی در شهرستان

به گزارش بصیر، حسن رزاقی در گفتگو اختصاصی با خبرنگار ما اظهار داشت: در سال زراعی جدید همزمان با شروع کار دولت تدبیر و امید و اختصاص منابع مالی مورد نیاز جهت تامین نهاده های کشاورزی از سوی دولت و تلاشها و پیگیری های سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران 100 درصد کود مورد نیاز کشاورزان فریدونکنار برای تولید محصولات پائیزه و 90 درصد از کود مورد نیاز کشاورزان شامل 100 درصد فسفات و 80 درصد کود ازت مورد نیاز کشت بهاره برای سال 93 از هم اکنون تحویل کشاورزان شده است.
وی تصریح کرد: کمتر در سنوات گذشته سابقه داشته است که کود مورد نیاز کشاورزان برای سال زراعی آینده در سال قبل توزیع گردد که این موضوع در فریدونکنار صورت پذیرفت.
رزاقی اذعان داشت: کود مورد نیاز کشاورزان از طریق 3 کارگزار دولتی و 4 کارگزار خصوصی برابر دستور العمل های اجرایی توزیع شده است و کشاورزانی که تا کنون موفق به دریافت کود نشده اند می توانند به مراکز جهاد کشاورزی مراجعه کنند.