دانش‌آموزان فریدونکناری در جلسه شورای فرهنگ عمومی چه گفتند؟

دغدغه ولنگاری فرهنگی در ساحل و کمبودهای آموزشی تا زیر سوال بردن عملکرد مسئولان در هفته مازندران

تعدادی از دانش‌آموزان فریدونکناری که به جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان دعوت شده بودند در حضور مسئولان به ذکر چند نکته درخصوص دغدغه‌های خود و مسائل و مشکلات فریدونکنار پرداختند.

به گزارش بصیرنیوز، تعدادی از دانش‌آموزان فریدونکناری که به جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان دعوت شده بودند در حضور مسئولان به ذکر چند نکته درخصوص دغدغه‌های خود و مسائل و مشکلات فریدونکنار پرداختند که در زیر بخشی از این صحبت‌ها آمده است:

محمد حسن‌زاده نخستین دانش‌آموزی بود که پشت تریبون رفت و ابتدا درخصوص مشکلات جاده‌های فریدونکنار این سوال را مطرح کرد که چرا در شهر ما جاده‌های مدرن و قابل استفاده‌ای وجود ندارد؟

وی خطاب به امام جمعه شهرستان گفت: چرا برای دیار حاج حسین بصیر عزیز که به فرموده مقام معظم رهبری “خطه مبارک” است در تابستان و اعیاد که می‌شود کاری صورت نمی‌گیرد و ما در سواحل فریدونکنار باید مواردی را شاهد باشیم که برای شرافت زادگاه ۳۵۰ آلاله پرورشده موجب کسر شان است.

حسام شفیعی دیگر دانش‌آموزی بود که پشت تریبون رفت و با گلایه از کمبود فضای فرهنگی و هنری در فریدونکنار، اظهارکرد: متاسفانه ما سالن آمفی تئاتر مناسبی نداریم که فعالیت‌های فرهنگی هنری در آن انجام شود و باتوجه به اینکه شهرستان ما از سینما هم محروم است، وجود یک سالن آمفی‌تئاتر خوب می‌تواند موجب کاهش آسیب‌های اجتماعی شود.

وی افزود: بسیاری از رشته‌هایی که دانش‌آموزان به آن علاقه دارند مانند رشته هنر و مکانیک در فریدونکنار وجود ندارد و متاسفانه هیچ تدبیری برای این کمبود صورت نگرفته است.

پس از صحبت دانش‌آموزان پسر، دیگر نوبت به دانش‌آموزان دختر رسید که دغدغه‌های خود را مطرح کنند:

فاضله صفرپور نخستین دختری بود که حرف‌های خود را اینگونه شروع کرد: دین به‌عنوان یک عنصر مهم در کشور ماست و باتوجه به اینکه ما یک کشور شیعی هستیم، مسئولان شهری باید پاسخ دهند که چه اقداماتی برای اینکه نوجوانان گرایش بیشتری به دین نشان دهند انجام دادند؟

وی خطاب به مسئولان شهری خاطرنشان کرد: شما به‌عنوان مسئولین شهری چه امکاناتی را مخصوص بانوان تاسیس کرده‌اید که زنان و دختران این شهر در آن مکان فعالیت داشته باشد و بتوانند آزادانه به تفریح و تفرج بپردازند.

این حافظ قرآن با انتقاد از کمبود فعالیت فرهنگی در مدارس گفت: آموزش و پرورش چرا نباید در مدرسه ساعاتی را برای کار فرهنگی اختصاص دهد که دانش‌آموزان بتوانند به فعالیت فرهنگی مشغول باشند و تاسف‌بارتر اینکه اگر بخواهیم حتی این فعالیت‌ها را انجام دهیم در برخی اوقات با مخالفت مدیر یا معلمان مدارس رو به رو می‌شویم.

یاسمن هدایتی دیگر دانش‌آموز دختری بود که پای تریبون رفت و با انتقاد از جلسات بدون خروجی مسئولان، اظهارکرد: درحالی که فریدونکنار دارای آسیب‌های اجتماعی زیادی مانند خودکشی و طلاق است و مسئولان همیشه اذعان دارند که ما در جلسات مصوبات خوبی برای کاهش این آسیب‌ها داریم باید به این سوال پاسخ دهند که چرا این مصوبات همیشه در حد مصوبه باقی میماند و هیچگاه به عمل نمی‌رسد.

وی با ارائه راهکاری برای کاهش آسیب‌های اجتماعی، خاطرنشان کرد: یکی از این راهکارها برگزاری همایش‌های آموزشی است که برای آگاه‌سازی نوجوانان و جوانان می‌تواند بسیار مفید باشد چراکه بسیاری از نوجوانان و جوانان درگیر این موضوعات هستند.

این دختر نخبه فرهنگی با بیان اینکه نوجوانان و جوانان می‌توانند هم از لحاظ فکری و هم از نظر عملی به مسئولان کمک کنند، خاطرنشان کرد: مسئولان می‌توانند با ایده گرفتن از نوجوانان و جوانان بهتر عمل کنند چراکه آن‌ها هم‌ نسلی‌های خود را بهتر می‌شناسند.

هدایتی درخصوص هفته مازندران گفت: مسئولانی خودشان باید پاسخ دهند که برای هفته مازندران چه کاری انجام دادند تا قشر جوان و نوجوان با مفاخر و آداب و سنن اصیل این استان آشنا شوند؟

انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا