کیفیت نان همچنان در فریدونکنار نامرغوب است/ لزوم نظارت «جدی» مسئولان

بصیر، در حالی که آخرین روزهای سال 1393 را پشت سر میگذاشتیم، مسئولان از آزادپز شدن 14 نانوایی در شهرستان فریدونکنار خبر داده بودند.
این افزایش قیمت به دلیل بیشترشدن رقابت برای تولید نان با کیفیت صورت گرفته بود و 14 نانوایی در فریدونکنار مجاز بودند که نان تولیدی خود را از 500 تومان دولتی، بیشتر بفروش برسانند.
به گزارش بصیر، این افزایش قیمت نه تنها کیفیت نان را در فریدونکنار مرغوب نکرد بلکه هیچ رقابتی نیز در میان آزادپزان ایجاد نشد و تمامی این نانوائیها نان تولیدی خود را با قیمت 700 تومان به فروش میرسانند که به نظر میرسد این کار برای جلب مشتری به صورت هماهنگ انجام شده است.
عدم تغییر کیفیت نان در فریدونکنار و همچنین تفاوت نداشتن نان آزادپزان با نانهای تولیدشده به نرخ دولتی مردم را به خرید این قوت غالب با همان قیمت دولتی سوق داده به طوریکه بیشتر آزادپزان این شهرستان زمان بیشتری را در مغازههای خود برای فروش روزانهشان صرف میکنند.
برخی شنیدهها نیز از آن حکایت میکند که اندازه نانهای تولیدشده در آزادپزها نیز با یکدیگر بسیار تفاوت دارد که این نشان از وزن کم آن چانه دارد!
اما آنچه به نظر میرسد این است که مسئولان باید بیش از یک «سرزدن» معمولی نظارت خود را افزایش دهند و در هنگام بازرسی علاوه بر وزنکردن چانه نان، کیفیت پخت شده این محصول را نیز در نظر بگیرند تا در صورت نامرغوب بودن این ماده غذایی با تذکرات و جریمههای به موقع، جلوی این تخلف گرفته شود.