روایت زندگی دختر موفق فریدونکناری؛

بچه دامداری که به عشق مادر، خانم دکتر شد/داشتن هدف و توکل به خدا، رمز موفقیت دختر فیروزآبادی

دخترانی هستند که با تمام هجمه‌های دشمن توانستند به قله‌های موفقیت دست پیدا کنند که در این گزارش به سراغ یکی از دختران نمونه فریدونکناری رفته‌ایم تا ببینیم چگونه مسیر موفقیت را طی کرده است.

به گزارش بصیرنیوز، دختر بودن یک تفاوت جنسیتی صرف نیست چراکه سرشار از احساس و عاطفه‌ای است که زندگی را مملو از زیبایی می‌کند و یک دختر می‌تواند منشا اثرات متبت زیادی باشد.

آنقدر دختر در دین مبین اسلام جایگاه بالایی دارد که در روایات ما آمده پدر و مادری که صاحب دختر شوند به بهشت می‌روند و وقتی دختری ازدواج می‌کند نصف دین پسر را کامل می‌کند و وقتی مادر می‌شود بهشت زیر پایش قرار می‌گیرد.

این روزها که دشمن فهمیده دختران چه نقش موثری در خانواده و جامعه دارند تمام آتش توپخانه خود را بر روی دختران ریخته تا آن‌ها را از مسیر اصلی اعتقادات اسلامی و فرهنگ ایرانی خارج کند.

اما در این میان دخترانی هستند که با تمام هجمه‌های دشمن توانستند به قله‌های موفقیت دست پیدا کنند و به‌عنوان دختران الگو معرفی شوند.

در این گزارش به سراغ یکی از دختران نمونه فریدونکناری رفته‌ایم تا ببینیم چگونه مسیر موفقیت را طی کرده است.

۱۰ سال فاصله از درس به عشق مادر

انسیه لاغری فیروزجایی که اکنون دانشجوی مقطع دکترای اقتصاد دانشگاه فردوسی مشهد است در گفت‌وگو با خبرنگار ما اظهارکرد: متولد سال ۶۵ و اهل محله فیروزآباد فریدونکنار هستم و مقاطع ابتدایی، متوسطه و دبیرستان را در فریدونکنار گذراندم.

وی با اشاره به شرایط سخت زندگی در دوران کودکی، خاطرنشان کرد: درحالی که ما هفت برادر و خواهر بودیم و شغل پدری ما دامداری بود و در یک منزل با امکانات بسیار کم زندگی می‌کردیم اما هیچگاه به درس خواندن کم‌توجهی نشان ندادیم.

این دختر موفق فریدونکناری با اشاره به وقفه‌ای که بین مقطع تحصیلی او اتفاق افتاده، تصریح کرد: در سال ۸۸ مدرک کارشناسی خود را از دانشگاه پیام نور گرفتم و سال ۹۲ کارشناسی ارشد را در دانشگاه شهید باهنر کرمان به اتمام رسانده بودم اما به دلیل بیماری که برای مادرم رخ داد به مدت ۱۰ سال درس را رها کردم و سپس با مساعد شدن حال مادرم در سال ۱۴۰۱ در مقطع دکترای آزمون داده و با رتبه ۱۱۸ پذیرفته شدم.

لاغری فیروزجایی افزود: پذیرش شده سال ۱۴۰۲ دانشگاه فردوسی مشهد هستم درحال حاضر در رشته علوم اقتصاد با گرایش بین‌الملل در مقطع جامع دکترا را سپری می‌کنم و ترم بعدی کارهای پژوهشی ما آغاز می‌شود.

پدر و مادرم مرا آزاد گذاشتند اما من خودم را محدود کردم!

این دختر موفق فریدونکناری با اشاره به سختی‌های دوری از خانواده برای یک دختر یادآورشد: من دوران کارشناسی ارشد را در کرمان گذراندم و مقطع دکترا را در مشهد سپری می‌کنم که این بُعد مسافت بسیار سخت است اما چون به تحصیل و پیشرفت علاقمندم حاضرم این سختی را تحمل کنم تا به هدفم برسم.

لاغری فیروزجایی با بیان اینکه پدر و مادر نقش مهمی در پیشرفت من داشته‌اند، افزود: بسیار از زحمات پدر و مادرم سپاسگزارم که به من آزادی عمل دادند تا مسیر زندگی خودم را انتخاب کنم و همینطور من با محدودیت‌هایی که برای خودم ایجاد کردم پاسخ اعتماد آن‌ها را دادم.

وی درخصوص تمایل به رشته اقتصاد گفت: خواهر بزرگترم هم در رشته اقتصاد تحصیل‌ کرده بود و من هم دوست داشتم مباحث اقتصادی را فرا بگیرم به همین دلیل این رشته را برگزیدم.

با حجاب باش خدا پشتته!

این دختر موفق فریدونکناری با اشاره به عواملی که موجب موفقیت و رشد یک دختر می‌شود، اظهارکرد: داشتن هدف مشخص و توکل به خدا دو عاملی است که می‌تواند موجب موفقیت هر فردی باشد.

لاغری فیروزجایی با تاکید بر اینکه حجاب می‌تواند محافظ دختران از ناهنجاری‌های و خطرات جامعه باشد، خاطرنشان کرد: بنده برای مصاحبه آزمون دکتری که همزمان شده بود با سالگرد اعتشاشات به چند استان از جمله اصفهان رفته بودم که آن روزها فضای جامعه به شدت تحت تاثیر اغتشاشات بود و وضعیت دختران و زنان بسیار بد بود و به دلیل ناامنی که به‌وجود آورده بودند من بسیار از این وضعیت دلهره و ترس داشتم.

وی تصریح کرد: در آن شرایط بسیار بدی که در جامعه وجود داشت من که یک دختر تنها مجبور بودم مسیر مازندران تا اصفهان را چند هفته مدام طی کنم با توکل به خدا و حجاب توانستم خودم را از خطرات احتمالی مصون نگه دارم.

نقش موثر مردم در بهبود شرایط اقتصادی

این کارشناس مسائل اقتصادی درخصوص عواملی که می‌تواند شرایط جامعه را بهبود ببخشد، گفت: فارغ از همه مسئولان و نگاه‌های سیاسی که شاید عواملی موثر در شرایط اقتصادی جامعه دارند، نقش مردم در کاهش تورم و رشد تولید بسیار تاثیرگذار است.

لاغری فیروزجایی تاکید کرد: اگر ما مردم به حقوق یکدیگر احترام بگذاریم و فروشنده طرف مقابل خودش را فقط به چشم خریدار نگاه نکند و همه خود را به‌عنوان هموطن نگاه کنیم دیگر شاهد قیمت‌های سر به فلک کشیده نخواهیم بود و خود ما مردم می‌توانیم وضعیت اقتصادی را کنترل کنیم.

به گزارش بصیرنیوز، دختران امروز جامعه ایران نشان دادند توانایی رسیدن به قله‌های پیشرفت و موفقیت را در زمینه‌های مختلف دارند و فقط باید به خودباوری رسیده و توکل به خدا را سرلوحه زندگی خود قرار دهند.

البته در شرایط کنونی داشتن حجاب برای یک دختر می‌تواند هم او را از آسیب‌ها در امان داشته و هم نشان دهنده وقار و شانیت دختران ایرانی است.

انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا