فرمانده سپاه فریدونکنار:

خبرنگاران خط‌شکنان جنگ رسانه‌ای هستند/قدرت رسانه عاملی مهم در پیروزی جنگ ۱۲ روزه

فرمانده سپاه فریدونکنار با اشاره به اینکه خبرنگاران خط‌شکنان جنگ رسانه‌ای هستند گفت: قدرت رسانه از عواملی بود که موجب پیروزی و سربلندی ایران اسلامی در جنگ ۱۲روزه شد.

به گزارش بصیرنیوز، ابوالفضل علیزاده در جلسه تجلیل از خبرنگاران فریدونکناری که به‌مناسبت هفته خبرنگار در سپاه ناحیه این شهرستان برگزار شد، اظهارکرد: خبرنگاران دارای رسالت بزرگی هستند که ما قدردان زحمات آن‌ها هستیم.

وی با گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای خبرنگار و شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، خاطرنشان کرد: پس از تشکیل انقلاب اسلامی دشمنان تلاش کردند در زمینه‌های مختلف به این انقلاب صدمه وارد کنند که یکی از آن زمینه‌ها عرصه رسانه و فضای مجازی است.

فرمانده سپاه فریدونکنار تصریح کرد: امروز دشمن با استفاده از جنگ ترکیبی و شناختی تمام ابزارهای خود را وارد میدان کرده تا به انقلاب اسلامی آسیب بزند.

علیزاده با اشاره به اینکه جنگ امروز جنگ روایت‌ها و رسانه است، تاکید کرد: خبرنگاران امروز خط‌شکن جنگ رسانه‌ای با دشمنان این مرز و بوم هستند و اگر در فضای مجازی بتوانیم قدرت خود را نشان دهیم پیروز میدان خواهیم بود.

وی با بیان تفاوت‌های روایت‌ رسانه‌ای جمهوری اسلامی با روایت رسانه‌ای دشمن گفت: درحالی که جمهوری اسلامی در جنگ ۱۲ روزه تمامی جنایت‌های رژیم صهیونیستی را در به شهادت رساندن سران نظامی و دانشمندان هسته‌ای و مردم و تخریب اماکن به‌صورت شفاف رسانه‌ای کرد اما رژیم صهیونیستی با بایکوت کردن ضرباتی که از جمهوری اسلامی دریافت کرده اجازه انتشار تصاویر حجم ویرانی‌ها و کشته‌شدگان خود را نداد.

فرمانده سپاه فریدونکنار با اشاره به اینکه خبرنگار دارای دو وظیفه تهیه خبر و تحلیل خبر است، یادآورشد: خبرنگار نباید خود را معطوف به تولید خبر کند بلکه باید با پرداختن تحلیلی به مسائل به‌دنبال آگاهی‌بخشی باشد.

علیزاده افزود: تلاش خبرنگاران در جنگ ۱۲ روزه و پس از آن موجب همدلی و اتحاد ملت ایران شد که نشان از پیروزی اهالی رسانه انقلاب اسلامی بر قدرت رسانه‌ای دشمنان بود.

وی چهار عامل را موجب پیروزی جمهوری اسلامی ایران در جنگ ۱۲روزه برشمرد و اظهارکرد: قدرت میدان، دیپلماسی، رسانه و خدمت‌رسانی به‌عنوان چهار عاملی بود که موجب پیروزی و سربلندی ایران اسلامی در جنگ ۱۲روزه شد.

فرمانده سپاه فریدونکنار خاطرنشان کرد: سپاه و بسیج در مدت زمان جنگ ۱۲روزه و حتی پس از آن به‌صورت شبانه‌روزی برای آرامش و آسایش مردم تلاش کرد و علاوه بر مدیریت امنیت در شهرستان اقدام به کنترل بازار، نانوایی‌ها، خودحفاظتی ادارات و برگزاری جلسات مستمر با اقشار مختلف داشتیم که همین موارد موجب شد که به لطف الهی چالش خاصی را در فریدونکنار شاهد نبودیم.

علیزاده در پایان با بیان اینکه خبرنگاران چشم و زبان مردم هستند، تصریح کرد: اهالی رسانه باید مطالبات مردم را به‌صورت محترمانه به گوش مسئولان برسانند تا مشکلات و چالش‌های مردم برطرف شود.

انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا