اهتمام نظام به محرومیت زدایی مناطق کمتر توسعه یافته

به گزارش بصیر، ولی فضلی مقصودی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار ما ضمن تبریک ایام الله دهه مبارک فجر و گرامیداشت یاد و خاطر معمار کبیر انقلاب اسلامی و تجدید میثاق با آرمانهای آن امام همام و نائب بر حقش مقام معظم رهبری و شهدا خواستار حضور فعال و پرشور مردم به ویژه اعضای محترم شورای اسلامی روستاها و دهیاران بخش در مراسم مربوط به روزهای مختلف دهه فجر به ویژه یوم الله 22 بهمن شد.
بخشدار دهفری از اهتمام نظام مقدس جمهوری اسلامی به محرومیت زدایی مناطق کمتر توسعه یافته در زمینه های عمرانی، اقتصادی، بهداشتی، آموزشی و اجتماعی اشاره کرد و اذعان داشت: این امر پس از جنگ تحمیلی روند رو به رشد داشته است.
وی از اقدامات فرماندار شهرستان علی قاسمی تقدیر کرد و یادآور شد: از پروژه های انجام شده در سطح بخش می توان به احداث 421 واحد مسکن مهر ازباران، تصویب بخشداری دهفری، چهاربانده کردن محور فریدونکنار-آمل، احداث سالن ورزشی در مهلبان و حسین آباد، استقرار ادارات خدمات دهنده در مرکز بخش و ساماندهی گلزار شهدا اشاره کرد.
مقصودی در ادامه تصریح کرد: اجرای طرح هادی، تعریض جاده مهلبان، احداث ساختمان دهیاری، کتابخانه، غسالخانه، اجرای کانال دفع آبهی سطحی در کاردگرمحله، کلنگ زنی خانه عالم روستای کاردگرمحله، کلنگ زنی پاسگاه انتظامی بخش دهفری در زمین اهدایی، شروع بوستان مهلبان، افتتاح مدرسه خیرساز حاج کرم رمضانی در شیرمحله، ارتقاء قطب برق به بخش و برگزاری یادواره شهدا در سطح بخش از دیگر عملکردهای مهم در دهفری می باشد.