محققان انگليسي مي گويند شستن گوشت مرغ باعث انتشار باکتريهاي خطرناک آن مي شود

محققان انگلیسی به این نتیجه رسیده اند شستن مرغ باعث انتشار باکتریهای خطرناک آن می شود.
به گزارش بصیر به نقل از شبکه تلویزیونی پرس تی وی ، اکثر ما پیش از پختن مرغ آن را می شوییم اما این کار ممکن است بیشتر باعث انتشار باکتریهایی شود که عامل مسمومیت شدید غذایی است. سازمان استانداردهای غذایی در انگلیس اعلام کرده است باکتریها در گوشت خام مرغ یکی از علل رایج مسمومیت غذایی است.
باب مارتین یکی از مسئولان این نهاد گفت ما پیشنهاد می کنیم به جای شستن مرغ آن را در داخل ماهیتابه قرار دهید و بعد از شستن دستها ، آن را به طور کامل بپزید. وقتی مرغ کاملا پخته شود دیگر باکتری در آن باقی نمی ماند.
شستن مرغ در آب سریعترین راه برای انتشار باکتریها نه فقط به دست شما بلکه به ظرفشویی و دیگر وسایل آشپزخانه است.
۰۰:۵۴:۴۲٫۱۸

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا