میداودی را اشتباهی تشویق کردند!
بصیرنیوز،
* ساعت 16 و 35 دقیقه بازیکنان استقلال یک به یک در میان تشویق هواداران وارد زمین شده و زیرنظر علی چینی به گرم کردن پرداختند.
* بازیکنان به ترتیب کسوت ابتدا از امید ابراهیمی تا سایر بازیکنان توسط هواداران تشویق شدند، ضمن اینکه امروز ابراهیمی کاپیتان آبیپوشان است.
* 10 دقیقه بعد از استقلالیها بازیکنان سیاهجامگان با پیراهنهایی شبیه یوونتوس برای گرم کردن وارد زمین شدند و نکته جالب اینکه در حالی که میلاد میداودی در بین آنها قرار نداشت، این بازیکن به شدت از سوی هواداران تشویق شدند. با این حال زمانی که بازیکن اسبق استقلالی چند دقیقه بعد همراه با بازیکنان ذخیره به زمین آمد، با شدت بیشتری یک بار دیگر از سوی استقلالیها تشویق شده و به سمت آنها رفت.
* یرکوویچ مهاجم سابق استقلال که امروز در ترکیب سیاهجامگان قرار دارد، از سوی هواداران استقلال تشویق شده، با این حال این بازیکن به سمت هواداران نرفت و نصف و نیمه به احساسات آنها پاسخ داد.
* در هنگام گرم کردن علی چینی به پادووانی مدافع تیمش توصیه کرد تا پشت محوطه 18 قدم خطا ندهد.
* میلاد میداودی در ادامه به سمت بازیکنان استقلال رفته و برخورد گرمی با آنها داشت و دقایق طولانی را با جابر انصاری و کاوه رضایی به صحبت پرداخت.
* هواداران جابر انصاری را با شعار «جابر رفت و برگشت» و کاوه رضایی را با شعار «کاوه 30 ثانیه» تشویق کردند.
* وی آی پی ورزشگاه امروز تعطیل است و با وجود آنکه برخی هواداران بلیطهای این جایگاه را در دست دارند، امروز برای این دیدار در این قسمت بلیطفروشی انجام نشده و این دسته از هواداران را به این محوطه راه نمیدهند که البته این اقدام موجب ناراحتی و اعتراض هوادارانی که بلیط وی آی پی دارند شده است.
* هواداران استقلال درگذشت مادربزرگ کاوه رضایی را به او تسلیت گفتند.
* مجتبی حقدوست با وجود رفع مصدومیتش امروز در ترکیب 18 استقلال قرار ندارد.
* علیرضا منصوریان در راهروهای ورزشگاه با کودکانی که همراه با بازیکنان دو تیم به زمین می آیند عکس یادگاری گرفت.
* گودرز حبیبی، مهدی کشاورز و فنونی زاده و رضا افتخاری مدیرعامل باشگاه استقلال در ورزشگاه حضور دارند. قرار است امروز از فنونی زاده، کشاورز و حبیبی بین نیمه تقدیر شود. رضا افتخاری در کنار مسعود عنایت ناظر داوری این بازی نشسته است.


