هویج و پیاز کاراملی یک شام ساده و خوشمزه

به نقل از فوت و فن این غذا بسیار سبک و تنها ماده تشکیل دهنده آن هویچ، پیاز و نان است. می‌توانید این غذا را خالی یا به همراه گوشت بوقلمون یا مرغ رو کنید.

تعداد: ۸ تا ۱۰ نفر
زمان تهیه: ۳۰ دقیقه
زمان پخت: ۱ ساعت و ۲۰ دقیقه

 

هویچ و پیاز کاراملی

 

مواد لازم

¼ پیمانه روغن زیتون
دو عدد پیاز شیرین بزرگ خرد شده
۴ هویج متوسط خرد شده
۱/۳ پیمانه کره
¼ پیمانه مریم‌گلی خرد شده
نصف قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
۴۵۰ گرم نان گندم
۱ ٫ ۵ پیمانه آب مرغ

طرز تهیه

۱- در یک قابلمه روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز و هویج اضافه کنید و حدود ۱۵ دقیقه آن‌ها را تفت دهید تا کاملا پخته و نرم شوند. حرارت را زیاد کنید و ۵ تا ۸ دقیقه دیگر تفت دهید تا پیاز‌ها کاملا طلایی شوند. آن‌ها را از روی حرارت بردارید. کره را اضافه کنید و هم بزنید تا آب شود. ¼ پیمانه مریم‌گلی، نمک و فلفل را اضافه کنید. نان‌های خرد شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید. آب مرغ را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

۲- مواد را داخل ظرف گود بریزید و آن‌ها را ۴۵ تا ۶۰ دقیقه در فر بپزید تا کاملا نرم شوند. می‌توانید آن را در کنار گوشت بوقلمون پخته شده نیز سرو کنید.

ارزش غذایی

کالری: ۱۶۱
چربی: ۸ گرم
کلسترول: ۱۱ میلی گرم
کربوهیدرات: ۱۹ گرم
فیبر: ۱ گرم
پروتئین: ۴ گرم
سدیم: ۳۰۶ میلی گرم
پتاسیم: ۱۲۵ میلی گرم
کلسیم: ۲۵ میلی گرم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا