سفره عیدتان این شیرینی را کم دارد!

بصیرنیوز، شیرینی کویری خیلی خوشمزه بوده و بافتش نرم و عالی است و در دهان آب می‌شود. شاید انتخاب اسم کویری برای این شیرینی به خاطر ظاهر کویر مانندش باشد.

مواد لازم:

  • کره پاستوریزه یا مارگارین ۲۰۰ گرم
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • وانیل مایع چند قطره
  • پودر قند یک سوم لیوان
  • پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری پر
  • پودر نشاسته ذرت ۳۵۰ گرم
  • بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه شیرینی کویری برای نوروز  (فوری)
طرز تهیه:

۱-برای تهیه شیرینی کویری ابتدا کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود.

۲-زرده و سفیده تخم‌مرغ ها را جدا کنید. زرده‌ها را با کره نرم شده ، چند قطره وانیل ، پودر قند و پود کاکائو خوب مخلوط کنید تا یکنواخت شود.

۳-پودر نشاسته ذرت و بکینگ پودر را به مواد اضافه کرده و با دست ورز دهید تا خمیر لطیفی که بدست نچسبد بدست آيد.

۴-شاید نیاز به نشاسته بیشتر یا کمتری باشد. شیرینی‌هایی که کره دارند را زیاد ورز ندهید.

۵-خمیر شیرینی کویری که آماده شد به اندازه گردو برداشته و کف دست گرد کنید.

۶-داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشته‌اید به فاصله بچینید.

۷-در فر ۱۸۰ درجه نیم ساعت بگذارید تا بپزد.

۸-شیرینی کویری را وقتی از فر در آوردید دست نزنید، چون نرم و شکنندست. وقتی کامل خنک شد از کاغذ جدا کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا