کاهش ۱۳ درصدی انتقاد مردم از پلیس
بصیر،سردار محمد شرفی رئیس پلیس پیشگیری ناجا در ادامه نشست خبری با اصحاب رسانه به ارائه عملکرد پلیس پرداخت و اظهارداشت: 53 درصد تحت نظرگاهها به صورت آنلاین قابل رصد و کنترل است.
رئیس پلیس پیشگیری ناجا به اجرای 9 دوره کوتاه برای افزایش مهارت و توانمندسازی پرسنل پلیس پرداخت و گفت: نزدیک به 4 هزار نفر از مدیران در این دورهها شرکت داشتهاند.
وی به آمار مراجعه مردم به کلانتریها پرداخت و اعلام کرد: در حدود 15 میلیون نفر در مدت 11 ماه به کلانتریها و پاسگاهها مراجعه کردند که خدمات قضایی، انتظامی، ترافیکی و مددکاری را دریافت کردند.
این مقام ارشد انتظامی افزود: 400 هزار نفر از این تعداد از خدمات مشاورهای در کلانتریها استفاده کردهاند که 15 درصد از کل مراجعان کلانتریها را تشکیل میدهند.
وی گفت: 70 درصد پروندهها با مداخلات کارشناسان موجود در کلانتریها منجر به صلح و سازش شده است.
رئیس پلیس پیشگیری ناجا در خصوص برقراری طرح امنیت و پیشگیری از وقوع جرم اعلام کرد: 2 میلیون و 700 هزار طرح انتظامبخشی اجرا شده که در حوزههای مذهبی، ورزشی، تجمعات، آزمونهای سراسری، همایشها و … بوده است.
سردار شرفی ادامه داد: 22 میلیون مسافر ریلی از خدمات پلیس راهاهن و 41 میلیون مسافر هوایی از خدمات پلیس فرودگاه استفاده کردهاند.
وی به تخصیص 1879 دوربین مداربسته در مناطق جرمخیز 133 شهرستان خبرداد و گفت: در رابطه با توسعه امنیت پایدار و مردم محور، 560 موسسه حفاظتی و 45 هزار نگهبان در این خصوص فعالیت دارند.
این مقام ارشد انتظامی درخصوص صحت عمل واحدها و نمره سلامت اداری این پلیس گفت: اکنون نمره پلیس پیشگیری 7.11 شد و بیشترین نارضایتی مردم از پلیس در حوزه کلانتری و پاسگاهها را در خصوص امکانات عنوان کرد و گفت: در 6 ماهه 94 در نظر سنجی توصیفی 76 درصد مردم از عملکرد پلیس پیشگیری احساس رضایت داشتند.
رئیس پلیس پیشگیری ناجا در خصوص سامانه 197 گفت: انتقاد مردم از عملکرد پلیس و شکایت از عملکرد پلیس به ترتیب 13 و 8 درصد کاهش داشته و میزان تقدیرات 22 درصد افزایش داشته است.
سردار شرفی ادامه داد: در 11 ماهه سال جاری میزان جرائم پلیس پیشگیری 16 درصد کاهش داشته است.
این مقام ارشد انتظامی به مشارکت جدی این پلیس با قوه قضاییه به منظور تحقق دادرسی الکترونیکی اشاره و بیان داشت: بیش از 137 هزار پرونده به صورت الکترونیکی ارسال شده و 9 هزار پاسخ الکترونیکی دریافت کردهایم.
عالیترین مقام پلیس پیشگیری کشور، توسعه یگانهای حفاظت دستگاههای مختلف، چابکسازی و بازآمایش کلانتریها و همچنین توسعه و ارتقای مهارتهای شغلی را از جمله دیگر برنامههای این پلیس دانست و گفت: در طول برنامه ششم قرار است 40 کلانتری در تهران استقرار یابد.
سردار شرفی در خصوص دستگیری متکدیان خاطرنشان کرد: ساماندهی متکدیان جزء وظایف پلیس نیست اما پلیس اگر مشاهده کند که شخصی در حین تکدیگری تخلفی را انجام دهد حتماً با آن بخورد میکند.
جهان نیوز