با این ۵ توصیه از افطار تا سحر توانمند باشید

پیام فرهبخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران  گفت: با شروع ماه مبارک رمضان و طولانی بودن ساعات روزه‌داری بدن احتیاج به مواد غذایی دارد تا بتواند سوخت و ساز بهتری داشته باشد.
 
وی افزود: بهترین غذاها در این ماه غذاهایی است که حجیم نباشند زیرا غذاهای حجیم رابطه‌ای با رفع گرسنگی ندارد.
 
وی ادامه داد: وعده‌ی سحر بهتر است مشابه وعده ناهار غذاهای مصرف کنند مانند پلو و خورشت اما مایعات زیاد مصرف نکنند و حتی المقدور وعده‌ی سحری را میل کنند حتی اگر اندک باشند.
 
وی اظهار داشت: برای باز کردن افطار توصیه می‌کنیم ابتدا یک چای یا آب گرم بخورند و از خوردن غذاهای خیلی چرب و سنگین که ایجاد ورم و نفخ می‌کند خودداری کنند و غذاهایی مانند حلیم، نان و پنیر و آش مصرف کنند.
 
فرهبخش گفت: برای جلوگیری از افت قند در طول روز، روزه داران در وعده‌ی افطار و سحر حتما باید قند طبیعی مانند خرما استفاده کنند.
 
فرهبخش خاطر نشان کرد: بهتر است شام در ساعت ۱۱ شب و با غذاهای معمولی و سبک مثل کوکو و کتلت استفاده کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا