نگرانی بان‌کی‌مون از حکم اعدام جمعی اخوان‌المسلمین

به گزارش بصیر به نقل از  فرهنگ نیوز ، دبیر کل سازمان ملل متحد در در بیانیه ای ضمن ابراز نگرانی از حکم اولیه اعدام دسته جمعی صدها نفر از اعضای جمعیت اخوان المسلمین اعلام کرد که این احکتم قضایی به وضوح عدم رعایت قوانین اولیه دستگاه قضایی را نشان می دهد.
در این بیانیه آمده است که این اقدام دستگاه قضایی مصر احتمالا باعث تضعیف دورنمای ثبات طولانی مدت در مصر خواهد شد و این موضوع به ویژه در خصوص احکام اعدام مصداق دارد.
دادگاه جنایی منیا در جنوب مصر روز دوشنبه حدود 700 نفر از هواداران محمد مرسی رئیس جمهوری برکنار شده این کشور را که در میان آنها نام محمد بدیع رهبر اخوان المسلمین نیز دیده می شود به اعدام محکوم کرد. این دادگاه در حکم دیگری، حکم اعدام 492 نفر از مجموع 529 نفری را که ماه مارس صادر شده بود به حبس ابد کاهش داد.
این حکم درحالی اعلام می شود که حکم اعدام 37 نفر نیز که 24 مارس اعلام شده بود،‌تایید شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا