زنگ نیکوکاری در مدارس به صدا در آمد

بصیر،زنگ شورنیکوکاری به طور نمادین و طی مراسمی با حضورمسئولان کمیته امداد امام خمینی (ره) و وزارت آموزش و پرورش در مدرسه متوسطه دخترانه حجاب تهران نواخته شد.
براساس این گزارش، در این مراسم سعید ستاری معاون مشارکت های مردمی کمیته امداد امام خمینی، حمیدرضا کفاش معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش و تبارک سبحانی مدیرکل کمیته امداد استان تهران حضور داشتند.
شور نیکوکاری با هدف کمک به دانش آموزان و خانواده های نیازمند در آستانه سال نو به مدت سه روز (13،14 و 15 اسفند) در سطح کشور برگزار خواهد شد.
برهمین اساس شور نیکوکاری در13 اسفند درمدارس سطح کشور، 14 اسفند در پایگاه های کمیته امداد و مراکز نیروی مقاومت بسیج و 15 اسفند در پایگاه های نماز جمعه و مسیرهای پیاده روی برگزار خواهد شد.
به گفته معاون مشارکت های مردمی کمیته امداد، کمک های جمع آوری شده در مدارس سطح کشور توسط انجمن اولیا و مربیان در اختیار دانش آموزان نیازمند قرار خواهد گرفت.
شبکه خبر