میزان استاندارد نمک در غذا
بصیر، سیدحسین داوودی گفت: مصرف روزانه نمک طعام باید کمتر از ۶ گرم یا کمتر از ۲٫۴ گرم سدیم باشد، اما متأسفانه اکثر مردم مصرف نمک و سدیم آنها بیش از این مقدار استاندارد است.
این متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: برای اینکه بدانیم مقدار نمک یک غذا که میزان سدیم که آن درج شده چقدر است، محتوای سدیم را در ۲٫۵ ضرب میکنیم.
داوودی افزود: بنابراین مردم باید بدانند به غذایی پرنمک گفته میشود که حاوی بیش از ۱٫۵ گرم نمک در ۱۰۰ گرم باشد و غذایی کمنمک است که دارای کمتر از ۰٫۳ گرم در ۱۰۰ گرم نمک باشد.
وی ادامه داد: بهتر است سبزیجات و میوه ها به جای غذاهای فرآوریشده و نمکسود مصرف شود، چرا که بیش از ۸۰ درصد نمک در برنامه غذایی افراد از طریق غذاهای فرآوریشده به دست میآید و این در حالی است که ما همیشه از پرنمک بودن این غذاها بیاطلاع هستیم، چون ممکن است مزه شور نداشته باشند.
این متخصص تغذیه در امور سرطان ادامه داد: باید مراقب مصرف غلات صبحانه، نان و غذای آماده، پتیزا، همبرگر، سوسیس، سوپ و سوف که ممکن است نمک بالایی داشته باشند، باشیم، حتی غذاهای شیرین مثل بیسکویتها میتوانند حاوی مقدار زیادی نمک باشند.