استفاده از حجم بالای روغن زمینه های بیماریهای قلبی و عروقی را افزایش می دهد

بصیر، ابرهیم مهدوی در گفت و گو با خبرنگار ما با اشاره به طبخ نادرست و عادات غذایی در خانوادهها اظهار داشت: در اکثر خانواده ها متاسفانه در طبخ مواد غذایی از حجم روغن بالایی استفاده می شود که زمینه های بیماریهای قلبی و عروقی را بالا می برد و افزایش و را به دنبال خواهد داشت.

وی تصریح کرد: استفاده حداقلی از روغن در برنامه های غذایی و طبخ غذاها به صورت آب پز،بخارپز و کبابی و فر شده موجب دریافت کمتر کالری می شود و با این روش می توان مواد مغذی را به بدن رساند.

این متخصص در پایان خاطر نشان کرد: در شیوه سنتی و به صورت آرام پز ارزش مواد غذایی استفاده شده، حفظ می شود.

بلاغ

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا