«احداث پلهای عابر پیاده در مازندران»؛ با هدف رفاه حال مردم یا جیب مبارک؟!

بصیر، ایجاد پلهای هوایی عابر پیاده در حالی در سطح استان احداث میشود که گویا استاندارد خاصی برای آن درنظر گرفته نشده است و احداث پلهایی بدین سبکوسیاق در کشورهای پیشرفته منسوخ شده است.
تعداد پلهای عابر پیاده عریض و طویل در سطح استان کم نیست، مجری این طرح ادارهکل حملونقل و پایانهها است، به دلیل داشتن پلههای متعدد و بلند امکان استفاده برای افراد معلول و پیربسیار سخت است و حتی کودکان، نوجوانان، جوانان و افراد میانسال نیز برای عبور از این پلها دچار مشکل میشوند.

در برخی نقاط، مسئولان برای مجاب کردن مردم برای عبور از پل تا حدود 150 متر از هر طرف را محصور کردند تا افراد مجبور شوند از پل عبور کنند اما به ظاهر بیشتر مردم در شرایطی که واقعاً راه دررو نداشته باشند، از این پلها استفاده میکنند.
یکی از همین پلها در ورودی مرکز استان احداث شده، پلههای بلند، مهمترین گلایه عابران است؛ خانمی در حین عبور از پل در گفتوگو با بلاغ، اظهار داشت: ارتفاع بلند پلهها واقعاً رنجشآور است.
وی که برادر معلولش را همراهی میکرد، افزود: برای رفتوآمد این پل، دچار مشکل جدی هستیم و ظاهراً هم کسی به فکر نیست.

بردارش که به سختی پلهها را طی میکرد، گفت: با وجود مشکلی که در پاهایم وجود دارد، هر بار که از این پل رفتوآمد میکنم، جانم به لب میرسد و برای درمان مجبورم هر روز از این عبور کنم.
در زمان طرحریزی برای احداث این پلها مسئول محترم باید خود را جای مردم قرار دهد که چگونه باید از این پل عبور کند، آیا واقعاً فکر نمیکند که معلولان، افراد پیر و کهنسال، بیماران قلبی هم باید از این پل عبور کنند.

به گزارش بلاغ، این پلها حتی برای دولت هزینهای هم ندارند، یعنی روند احداث پل اینگونه است، که ابتدا پیمانکاری با هزینه خود پل را احداث میکند و سپس طی قراردادی تا مدت تعیینشده که عموماً تا سه سال هم میرسد، هزینه تبلیغاتی که بر روی پل انجام میشود را خودش میگیرد؛ پس با یک حساب سرانگشتی درمییابیم که این پلها هیچ هزینهای برای مسئولان ندارد بلکه منبع درآمد خوبی برای آنها نیز هست، اما چرا نسبت به ارتقای این پلها با راهاندازی پلهبرقی اقدام نمیکنند، جای تعجب است.
با چنین پیشآمدی باید ادعا کرد که ایندست پلها بیشتر با هدف درآمدزایی احداث میشود تا رفاه و راحتی مردم!
بلاغ