برگزاری دوره آموزشی کشت نشاء در سینی در فریدونکنار

بصیر، حسن رزاقی در گفتوگو با خبرنگار بصیرنیوز، با اعلام این خبر اظهار داشت: دوره آموزشی کشت نشاء برنج در سینی از سوی این مدیریت در روستای کاردگرمحله فریدونکنار برگزار شد.
وی تصریح کرد: این آموزش با همکاری شرکت مکانیزاسیون آستانگستر دهفری به مدت 2 روز در صورت پذیرفت.
مدیر جهاد کشاورزی فریدونکنار خاطرنشان کرد: در این دوره فراگیران با ماشینآلات و ادوات کشت مکانیزه برنج، مراحل و روشهای کشت مکانیزه از جمله ضدعفونی بذور، جوانه زنی، کشت بذور در سینی های نشاء، گرمخانه، استقرار در خزانه، مدیریت خرانه و غیره آشنا شدند.
رزاقی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بازدید زنبورداران از سایت الگویی پرورش زنبورعسل، اذعان داشت: در راستای اجرای سایت الگویی پرورش زنبورعسل، زنبوردارن عضو سایت با بازدید از سایت آموزشی و با ابزارهای مدرن و علمی پرورش زنبورعسل و استخراج و استحصال عسل از شان و فرآورده های جانبی زنبورعسل و غیره آشنا شدند.