رتبه آموزش و پرورش ایران در دنیا
بصیر، معاون وزیر آموزش و پرش رتبه ایران را از نظر شاخص های آموزشی اعلام کرد.
وی افزود: بر اساس سندچشم انداز ۱۴۰۴ ایران باید رتبه اول را در منطقه داشته باشد و همانطور که می دانید توسعه و پیشرفت هر کشور در گرو کارکرد آموزش و پرورش است به همین منظور است که مقام معظم رهبری در دیدارشان با فرهنگیان فرمودند که آموزش و پرورش آن کانون اساسی برای خلق دنیای آینده است بنابراین باید در این زمینه تلاش مستمر داشته باشیم .
معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: بر اساس آمارهایی که در سالهای ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۶ بین ۱۴۰ کشور بررسی شده است ایران رتبه ۷۴ را داشته و در تقسیم بندی بین کشورهایی است که از نظر توسعه اقتصادی در حال پیشرفت است و خوشبختانه در دولت یازدهم توانسته ایم این رتبه بندی را افزایش دهیم.
وی گفت: ما در حوزه سلامت آموزش ابتدایی با پوشش ۹۸.۴ درصد توانسته ایم رتبه چهاردهم را کسب کنیم که این نشان از سرمایه گذاری خوب در این زمینه دارد اما در مورد محتوای آموزشی رتبه ما ۴۷ است که باید در این زمینه سرمایه گذاری کنیم. درمورد شاخص تکنولوژی علیرغم این که برخی مدارس هوشمند شده است که با کسب امتیاز ۳.۲ رتبه ۹۹ را به خود اختصاص دادیم و از نظر کیفیت آموزش و پرورش با کسب امتیاز ۴.۲ در رتبه ۶۰ قرار داریم.
زرافشان ادامه داد: دردوره متوسطه با پوشش ۸۶.۳ درصد به رتبه ۸۲ رسیدیم و در زمینه مدیریت مدارس با امتیاز ۳.۹ در رتبه ۹۱ قرار داریم در زمینه شاخص دسترسی به اینترنت امتیاز ما ۳.۲ است که رتبه ما ۱۲۰ شده است. اگر بخواهیم در همه زمینه ها رشد پیدا کنیم و توسعه منابع انسانی را داشته باشیم باید نقاط ضعف خودمان را پوشش دهیم تا به شاخص های جهانی نزدیک شویم.