جشن زودهنگام اصلاحطلبان برای کاندیدای ناکام
بصیر، روزنامههای اصلاحطلب که خود را نزدیک به دموکراتهای آمریکایی میدیدند به طور خاصی طرفداری خود را از کلینتون نشان دادند و در مقالات مختلف ترامپ را نماد پوپولیست و عوامفریبی عنوان کردند. اما اتفاقاتی که در آمریکا رخ داد نشان داد که برخلاف فضای رسانهای که در این کشور به نفع کلینتون راهاندازی شده بود ترامپ از رقیب دموکرات خود جلو است.
روزنامههای اصلاحطلب که تحت تاثیر فضای رسانهای امریکا بودند یک روز قبل از اعلام نتایج آرا با ذوقزدگی تمام به پیشبینی پیروزی کلینتون در آمریکا پرداختند و با تیتر و عکسهایی که کلینتون را برجسته میساخت روی پیشخوان روزنامه فروشیها ظاهر شدند.
بر همین اساس محمدجواد حقشناس عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی بیان داشت: «خانم کلینتون با توجه به سوابقی که داشته نشان داده از وضعیت باثبات تری در حوزه سیاستگذاری کشور امریکا در مقابل کشور برخوردار است. از آنجا که توافق برجام در دوران ریاست جمهوری حزب دموکرات منعقد شد، بیشتر می توان به وفاداری آنها نسبت به برجام امیدوار بود. بنابراین ریاست جمهوری خانم کلینتون برای کشور مناسب تر است.»
احمد شیرزاد فعال سیاسی اصلاحطلب نیز بیان داشت: «اینکه ریاست جمهوری کدام کاندیدا برای ایران مضرات کمتری دارد، بستگی به رویکرد مسوولان ایرانی در روابط آینده این دو کشور دارد. برای رویکرد تعاملی که آقای روحانی دارد قطعا خانم کلینتون مناسب تر است.»
آذر منصوری یکی دیگر از فعالین اصلاحطلب نیز بیان داشت: «هر چند کلینتون به لحاظ دیدگاه تفاوت هایی با اوباما دارد اما تنش ها در خاورمیانه و منطقه با روی کار آمدن کلینتون کمتر خواهد بود. البته در مورد عمل به برجام تفاوتی ندارد که کدام یک از دو نامزد در انتخابات امریکا پیروز شود و هر دو باید به برجام وفادار باشند.»
مرتضی الویری نیز با مناسب خواندن کلینتون برای ایران گفت:« سیاست های کلی کلینتون در برجام و رعایت حقوق اقلیت ها و توجه به موازین بین المللی به مراتب از ترامپ مناسب تر است.»
دانا