توسط اداره شيلات شهرستان‌هاي بابلسر و فريدونكنار؛

دوره ترویج و طبخ آبزیان در بابلسر برگزار شد+عکس

با حضور حسن اسحاقی رئیس اداره شیلات بابلسر و فریدونکنار، حسن حسین‌نژاد ریاست گروه بهبود کیفیت اداره کل شیلات مازندران ، حسین اصغری کریمی ریاست گروه توسعه بازار اداره کل شیلات مازندران، بخشدار بهنمیر ، مدیر جهاد بابلسر، مدیر آموزش و پرورش بهنمیر، مدیر شبکه بهداشت بهنمیر، نماینده بانوان فرمانداری بابلسر و دهیار روستای عزیزک دوره ترویج و طبخ آبزیان بمنظور افزایش فرهنگ آبزی مصرفی و بالا بردن سرانه مصرف آبزیان در این روستا برگزار شد.
حسن اسحاقی رئیس اداره شیلات بابلسر و فریدونکنار در خصوص مصرف آبزیان اظهارکرد: ماهی داروی درمان ناراحتی‌های قلبی است و خوردن ماهی حداقل دو بار در هفته موجب کاهش بیماری‌های قلبی و عروقی ، کاهش فشار خون ، کاهش بیماری‌های التهاب مفصلی ، رشد و سلامت مغز جنین و بهبود شرایط کلی بدن می‌شود.
در ادامه روئسای محترم گروه بهبود و کیفیت و توسعه بازار اداره کل هم موضاعاتی در این خصوص بازگو کردند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا