توصیههای غذایی برای ماه مبارک رمضان
بصیر، احسان میرانزاده در گفتوگو با بصیرنیوز با اشاره به تدابیر طب سنتی در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: کسانی که با گرفتن روزه دچار معده درد میشوند موقع سحر مقداری ترنجبین و خاکشیر مخلوط کنند و بخورند و موقع افطار یک لیوان عرق نعناع با نبات یا عسل میل کنند و همچنین دسعی کنید یک ساعت بعد از سحری بخوابید و بلافاصله بعد از خوردن سحری نخوابید
وی خاطرنشان کرد: دیابتی ها اصولا مشکلی برای روزه داری ندارند ولی کسانی که مشکل کلیوی دارند با مجوز پزشک روزه بگیرند و سعی کنید حتما در وعده سحری از خورشت استفاده کنید مثل خورشت کدو و یا خورشت الو یا خورشت بامیه و در وعده سحری به هیچ وجه ماهی نخورید.
این پزشک تصریح کرد: اگر می خواهید دهانتان کمتر طی روزه داری بو بگیرد دهان خود را بعد از مسواک موقع سحر دهان خودرا با اب ونمک بشویید و در وعده افطار سعی کنید افطار را با خرما و یک استکان گلاب گرم شده باز کنید.
میرانزاده گفت: برای افراد لاغر وعده سحری واجب هست و باید حتما خورده شود و نان و پنیر و سبزی نباید در راس افطار باشد چراکه برای معده مضر است و بهتر است افطار را با سوپ یا فرنی گرم یا حلوای ارد گندم بخورید.
وی اظهار کرد: سعی کنید از زولبیا بامیه که از شیرینی جات مصنوعی درست شده اند استفاده نکنید.
این پزشک خاطرنشان کرد: افراد روزه داری که کلیه اشان زمینه سنگ سازی دارد باید موقع سحر یک استکان عرق خارشتر بخورند.
میرانزاده تصریح کرد: در وعده سحری به هیچ وجه ماست نخورید و سعی کنید حداقل در این ماه از روغن کنجد و زیتون استفاده کنید.