عید فطر روزی با رنگ و بوی خدایی
بصیر، ماه خداوند به روزهای آخر رسیده و عطر دلانگیز ایمان در دلها به مشام میرسد، گلبوتههای صبر و مبارزه با نفس در جانها در روز عید فطر شکفته میشود.
در روز عید فطر همه چیز رنگ و بوی خدایی دارد، هر چه اعمال نیک، تقوا و پرهیزکاری انسان بیشتر باشد، در روز عید به خدا نزدیکتر و عطر و بوی عید برای او دلپذیرتر است.
عید فطر زمان شگفتن گلهای ایمان در دل و جان انسان و تحفه خداوند به مؤمنانی است که با سلاح روزه به غبارروبی خانه دل پرداختهاند، آنان که پلیدی را از جان خود بیرون رانده و به جای آن اخلاص و ایمان را جایگزین کردهاند.
خداوند در روز عید، درب رحمت خویش را به روی تمامی بندگان میگشاید از این رو انسانهای گناهکار فرصت این را دارند تا از بخشش و رحمت الهی بهرهمند شوند، گویی روح انسان دوباره جوان میشود و رایحه خوشبوی الهی در کالبدش دمیده میشود.
مومنان روزهدار با قدرت و توانی که از برکات این ماه مبارک به دست آوردهاند، در زمینه سازندگی و تهذیب نفس و مبارزه با شیطان درون و شرکت فعال در ابعاد اجتماعی جامعه انقلاب اسلامی و مقابله با شیاطین و جباران بیرونی و ابرقدرتهای خونخوار جهانی تا نیل به هدف و آرمان والای الهی خویش به سیر تکاملی خود ادامه میدهند.
و اما صاحب اصلی این روز مبارک امام زمان (عج) است و یکی از جوایز مردم مسلمان پس از یک ماه گرفتن روزه، عافیت کامل است.
عید فطر، روز جشن موفقیتهای معنوی است
روز عید سعید فطر، روزهای جشن موفقیتهای معنوی و ختم پیروزمندانه ماه مبارک رمضان است و در این روزها برای هر مسلمان احساس نزدیکی به خداوند دست میدهد و شادمان هستند از اینکه پلهای از پلههای کمال معنوی را طی کردهاند.
طلوع اشعه پرفروغ خورشید این عید سعید، برای کسانی که از فیوض و برکات این ماه استفاده کردهاند، ظهور بارقه ملکات و فضائل انسانی را نوید میدهد و از این رو نه تنها کوشش و مجاهدات و پرواز در اوج ملکوت و مقامات بندگی حق را پایان یافته نمیبینند، بلکه این روز مبارک را سرآغازی نوین برای استمرار حرکت سازنده خویش مییابند.
این روز بزرگ برای کسانی عید و موجب افتخار، مباهات، سرور و خشنودی است که از حضیض حیوانیت و رذیلت به اوج انسانیت و فضیلت رسیده باشند.
عید فطر برای کسانی خوشایند است که از مدارج پست و ذلت به مدارج و مراتب والای معنوی و زندگی در سایه حاکمیت خداوند متعال رسیدهاند.
خداوند رحیم، ماه مبارک رمضان را میدانی برای مسابقه در عبادت و اطاعت بندگان خود قرار داده و آنان را برای دریافت خلعتهای الهی در روز عید فراخوانده است.
روزه در ماه مبارک رمضان به صبر تعبیر شده و فطر پایان خوش صبر و امید است تا ماه مبارک سال آینده پایان حرمت خوش صبر را نگه داریم، زیرا صبر موجب کمال و رشد عقلانی انسانها میشود و صبر پیشه کردن ناملایمات بشری را از بین میبرد.