اینترنت در روستاهای مازندران کانکت نمیشود
به گزارش بصیرنیوز، داستان برخی از اقدامات مدیران در استان مازندران شبیه حکایت سه گروهی است که قرار است برای لولهکشی یک منطقهای اقدام کنند، سه دسته برای این عملیات انتخاب میشوند، عدهای به عنوان حفار، عدهای به عنوان مجری لولهکشی و تیم بعدی هم قرار است پس از اتمام لولهکشی نسبت به خاکریزی اقدام کنند.
گروه حفار و افرادی که قرار پس از عملیات نسبت به خاکریزی اقدام کنند در محل حاضر میشوند، اما از حضور تیم لولهکش بنا به هر دلیل خبری نیست.
این دو گروه بدون توجه به حضور لولهکش اقدام به حفاری و پس از آن پرکردن محل حفاری اقدام میکنند، در حالی این دو گروه برای لولهکشی انتخاب شده بودند.
داستان آموزش طرح سیماک برای دهیاران استان مازندران هم از این دست اقدامات است که بدون توجه به زیرساختهای موجود در روستاها این طرح در حال اجرا است.
مدیران اداره کل پست بر اساس قراردادی که دارند باید نسبت به آموزش دهیاران اقدام کنند، متولیان دهیاری هم باید نسبت به تکمیل پروندههای موجود در این بخش اقدام کرده و هزینه دریافت مباحث آموزشی را به متولیان اداره کل پست پرداخت کنند.
اینکه اینترنت در روستاها وجود دارد یا خیر برعهده اداره کل پست استان مازندران و دهیاریها نیست، متولی تامین اینترنت ارگان دیگری است، اینکه دغدغه برای آموزش وجود دارد یا خیر چندان مهم نیست، مهم این است که اعتبار موجود در این بخش باید هزینه شود.
بر اساس برنامهریزی انجام شده قرار است، سایر دهیاران استان مازندران هم برای آموزش فراخوان شده و در این کلاسها حضور پیدا کنند.
با وجود تبلیغات بسیار زیاد در ارتباط با توسعه اینترنت در سطح روستاهای استان مازندران، از زیرساخت مناسب اینترنت در استان خبری نیست و اوضاع به حدی قمر در عقرب شد که حسن اصغریان رستمی مدیرکل امور روستایی استان مازندران نسبت به عدم دسترسی مردم به اینترنت در روستاها در سفری که به غرب مازندران داشت، گلایه کرد.
آموزش طرح سیماک برای جلوگیری از تخلفات اراضی بسیار خوب و قابل تقدیر است، اما مهمترین مبحث در این حوزه داشتن زیرساختهای اینترنتی در سطح روستاهای استان مازندران است که به شدت این بخش دچار مشکل است و با وجود طرح موضوع اقدام مناسبی برای رفع آن انجام نشده است.
ضعف خطوط اینترنت حتی در روستاهای بخش مرکزی و ساحلی شهرستان ساری وجود دارد، در مناطق بالادست هم ضعف ارتباط جمعی در عدم دسترسی مردم به خطوط تلفن همراه و ثابت به چشم میخورد.
به گزارش بلاغ، بر روی کاغذ 77 درصد روستاهای مازندران متصل هستند اما به صورت عملیاتی ضعف زیرساختی در حوزه اینترنت به شدت در مازندران احساس میشود، گلایه اصغریان رستمی زمانی که در غرب استان مازندران حضور داشت، انتقاد از ضعف زیرساختهای مخابراتی و اینترنتی در شرق استان مازندران و مشکلات جدی در مرکز و جنوب شهرستان ساری نشان میدهد که باید در حوزه توسعه ارتباطات در استان اقدام اساسی انجام شود و اگر ضعفی در زیرساختها وجود دارد رفع و یا نسبت به تجهیز امکانات و خدمات اقدام شود.