مدیر جهاد کشاورزی فریدونکنار:

کمبود سم و کود به‌زودی برطرف می‌شود

مدیر جهاد کشاورزی فریدونکنار خاطرنشان کرد: کمبود سم و کود به‌زودی برطرف می‌شود.

به گزارش بصیرنیوز، حمیدرضا معماریان مدیر جهاد کشاورزی فریدونکنار در گفت‌وگو با خبرنگار ما با اشاره به تأمین و توزیع نهاده‌های مورد نیاز کشاورزان شهرستان، اظهار کرد: یکی از اولویت‌های اصلی جهاد کشاورزی، فراهم‌سازی به‌موقع سم و کود متناسب با نیاز زراعی فصل است تا کشاورزان بدون دغدغه بتوانند عملیات کشت و داشت را انجام دهند.

وی با بیان اینکه برنامه‌ریزی و نظارت دقیق برای مدیریت بازار نهاده‌ها در دستور کار قرار دارد، افزود: با همکاری شبکه تعاونی‌ها و مراکز خدمات کشاورزی، سهمیه‌های تعیین‌شده به‌صورت مرحله‌ای توزیع شده و تلاش شده است که نهاده‌ها با حداقل قیمت و به‌دور از واسطه‌گری به دست بهره‌برداران برسد.

مدیر جهاد کشاورزی فریدونکنار با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای کنترل قیمت‌ها، تصریح کرد: با رصد انبارها، جلوگیری از احتکار و توزیع شفاف، زمینه کاهش قیمت برخی انواع کود و سم فراهم شد و این روند با جدیت ادامه دارد.

معماریان تأکید کرد: کشاورزان می‌توانند نهاده‌های مورد نیاز خود را از مراکز مجاز دریافت کنند و هرگونه گزارش مربوط به تخلف، گران‌فروشی و دلالی به‌صورت فوری رسیدگی خواهد شد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: جهاد کشاورزی همچنان در کنار کشاورزان است و با برنامه‌ریزی‌های به‌موقع، تلاش دارد زمینه‌ای فراهم شود تا سال زراعی پیش‌رو با کمترین دغدغه و هزینه برای تولیدکنندگان سپری شود.

انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا