صدور حکم اعدام برای ۵۲۹ تن از اعضای اخوانالمسلمین مصر
دادگاه کیفری المنیا در مصر حکم اعدام ۵۲۹ تن از اعضای اخوانالمسلمین مصر را به اتهام قتل و تحریک خشونتها صادر کرده است.
به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه خبری راشا تودی، تنها ۱۵۳ تن از متهمان که حکمشان صادر شده است، در بازداشت هستند و برای مابقی آنها دادگاه به صورت غیابی برگزار شد.
این حکم پیش از تایید شدن باید از سوی مفتی اعظم مصر تایید شود.
وکیل یکی از متهمان در گفتگو با رویترز اعلام کرد: دادگاه تصمیم گرفت تا ۵۲۹ تن را محکوم کرده و ۱۶ تن را تبرئه اعلام کند.
حامیان مرسی به حمله به مرکز پلیس «متای»، کشتن مصطفی رجب، معاون فرمانده ایستگاه پلیس منطقهای، مبادرت به قتل یک نیروی پلیس و یک افسر و شلیک گلوله و تحت کنترل قرار دادن سلاحهای این مرکز پلیس متهم هستند.
این آشوبها در جریان متفرق کردن دو تحصن حامیان محمد مرسی، رئیسجمهوری برکنار شده مصر از دو میدان رابعة العدویة و النهضة در ۱۴ اوت سال گذشته میلادی رخ داده است.



