پرهیز از نادیده گرفتن اخلاق در چنگ تار کنسرتهای نوروزی/آمارهای دهانپرکن برپایی کنسرت در مازندران/رکوردشکنی در نوروز فاطمی
بصیر،ملت دیندار و غیرتمند ایران اسلامی و بهویژه مردم ولایی مازندران سوگ و سرور دینی را برای خود بهعنوان فرهنگ ملی پذیرفته و انتظارشان از مسئولان احترام و ارجگزاری به این مناسبتها و برنامهریزیهای مناسب در این ارتباط است.
بر اساس ضوابط، دستگاه صادرکننده مجوز باید توان فنی و نظارتی خود را در اجرای صحیح کنسرتها بر حسب آنچه که طبق مصوبه کمیته مربوطه مجوز صادرشده، بهکار گیرد و عملاً مسئولیت اجرای بدون حاشیه کنسرتها، بهعهده ادارهکل ارشاد است.
بدون تردید، نظارت دقیق ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران باید در حد 21 کنسرت باشد تا بتواند در قبال محتوا و حواشی این کنسرتها، قدرت عمل داشته باشد و طوری عمل نکند که با آمار کمّی و دهانپرکن، کام مردم شهیدپرور مازندران را در نوروز 94 تلخ کرده و برای این مردم خوب و نجیب نزد میلیونها مسافر و مهمان، شرمندگی و سرافکندگی ایجاد کند.
اگر سطح و قدرت برگزاری کنسرت نزد آن ادارهکل در حد رکوردشکنی آنهم در نوروز فاطمی است، باید از سرپرست جدیدالانتصاب فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران میزان برنامههای فرهنگی و هنری متناسب با فضای فاطمی را مطالبه کرد که آیا آن برنامههای اعلامنشده هم در حد رکوردشکنی است؟!
نگاهی به نظارتهای پیشین منشأ صدور مجوز، گویای توانایی کاملاً محدود آن ادارهکل در نظارتهای همهجانبه بر روی کنسرتهاست، بهویژه آنکه موقعیت زمانی، نوروز و خیل عظیم مسافران و دشواری در کنترل برنامههای کنسرتی نیز باید مورد نظر در تصمیمگیری برای صدور مجوز قرار گیرد.
طبیعی است که در این زمینه، فراتر از ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، شورای فرهنگ عمومی استان و شهرستانها و بهویژه استاندار بهعنوان مدیر ارشاد دولت در پیامدهای منفی چنین تصمیماتی دارای مسئولیت هستند و باید پاسخگو نیز باشند.
شاید خطیر بودن حوزه فرهنگ و جبران ناپذیری خسارات در این عرصه، لازم به یادآوری نباشد، اما ویژه بودن نوروز فاطمی سال 94، مسئولیت تذکر و هشدار را همهگیر میکند.
پس ای مسئولان مازندرانی و ای ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران! بههوش باشید تا هزینه جدید برای حیثیت دینی مردم بهوجود نیاورید.
بلاغ