روستای نوائی‌محله‌سفلی هیچ‌گونه منبع اعتباری ندارد؛

عابد چکاوه: اگر کسی بگوید مشکل این روستا چیست و اظهار ندانستن کند، دروغ می‌گوید!

بصیر، عابد چکاوه در گفت‌و‌گو با خبرنگار بصیر در حاشیه نشست مدیرکل روستائی با دهیاران و شوراهای اسلامی بخش‌های مرکزی و دهفری فریدونکنار، اظهار داشت: دولت‌ها تغییر می کنند اما در فریدونکنار غبار سیاسی از خود برجا می‌گذارد.

وی تصریح کرد: بعضی‌ها فریدونکنار را دارالاماره کوفه می‌دانند، در فضای مه‌آلود، فریدونکنار را نمی‌توان به وضوح دید، اما با حضور دکتر ابراهیمی این فضا آرام شد و همدلی و همزبانی را در این فضا به طور کامل معنا کرد.

رئیس شورای بخش دهفری، گفت: نوائی‌محله‌سفلی کوچکترین، محروم‌ترین و مظلوم‌ترین روستا در فریدونکنار است و با وجود اینکه به دنبال منافع مردم در ادارات بودیم به ما انگ سیاسی زدند.

چکاوه اذعان داشت: اگر کسی بگوید مشکل این روستا چیست و اظهار ندانستن کند، دروغ می‌گوید، نوائی‌محله سفلی در فقر به سر می‌برد.

وی با اشاره به اینکه می‌گویند به دنبال توسعه پایدار برای روستا باشیم، اظهار داشت: زمانی می‌توانیم دم از توسعه و عدالت بزنیم که به داد مظلوم برسیم.

رئیس شورای بخش دهفری با اشاره به اینکه روستای نوائی‌محله‌سفلی هیچ‌گونه منبع اعتباری ندارد، خاطرنشان کرد: متاسفانه روستای نوائی‌محله فقط در زمان انتخابات و هنگام رای‌گیری دیده می‌شود.

چکاوه در پایان گفت: دیگر نمی‌دانم با چه زبانی مشکلات روستا را به گوش مسئولان برسانم و فقط از مدیرکل درخواست کردم که از روستای حقیر ما که سال‌ها است دهیاری مصوب ندارد بازدید کند.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا