مرگبارترین کشورهای جهان کدامند؟

بصیر ،روز سه شنبه روزنامه آ ب ث، دیدبان در گزارش خود با عنوان ‘رصد خشونت در ونزوئلا’ اعلام کرد که امسال حدود ۲۷ هزار و ۸۷۵ فقره قتل در این کشور اتفاق افتاده است که میزان قتل را به ۹۰ نفر در ازای هر ۱۰۰ هزار تن رسانده است.
سازمان دیده بان خشونت در ونزوئلا افزود: در سال ۲۰۱۳ ، میزان قتل ۷۹ نفر در ازای هر ۱۰۰ هزار نفر و در سال ۲۰۱۴ ، ۸۲ در ازای هر ۱۰۰ هزار نفر بوده است.
این گزارش به همت محققان ۷ دانشگاه ملی ، دولتی و خصوصی ونزوئلا که اعضای این دیده بان را تشکیل می دهند، تهیه شده است.
این سازمان اعلام کرد، کشتارها در ونزوئلا امسال از میزان قتل در هندوراس (که در سال جاری میزان قتل ها به میزان قابل توجهی کاهش یافت)، نیز بالاتر رفته است و این کشور هم اکنون رقیب کشور السالوادور به عنوان مرگبارترین کشور جهان است.
هنوز آمار دقیقی از میزان قتل تا پایان سال ۲۰۱۵ در السالوادور برای مقایسه ونزوئلا و السالوادور در دسترس نیست اما میزان قتل ها طی سال های گذشته و در پی از هم پاشیدن آتش بس میان بزرگترین باندهای قاچاق این دو کشور آمریکای مرکزی به سرعت بالا رفته است.
این سازمان دیده بان خشونت افزود: به غیر از ونزوئلا و السالوادور ، روند خشونت ها در همه منطقه با تثبیت و یا کاهش شمار قتل ها روبرو بوده است.
گزارش حاکی از آن است که بر اساس مطالعات ، محاسبه می شود که تا پایان سال ۲۰۱۵ که روز پنجشنبه خاتمه می یابد درمجموع در آمریکای لاتین و کاراییب ۱۴۵ هزار قتل صورت خواهد گرفت که ونزوئلا در ۱۹ درصد آن سهم خواهد داشت. به عبارتی دیگر از هر ۵ قتل در منطقه ، یک فقره آن در ونزوئلا صورت می گیرد.
این سازمان غیردولتی و مردم نهاد اعلام کرده است که افزایش قتل در ونزوئلا در سال ۲۰۱۵ ، به همراه انحطاط کلی شرایط زندگی ونزوئلایی ها ، فقر ، کمبود ، تورم ، انحطاط شرایط شغلی کارگران و کارمندان ، کاهش دسترسی و تنوع مواد غذایی و دارو ، ضعف رو به رشد خدمات بهداشتی و آموزشی، افزایش ترس و از دست دادن فضای عمومی بود.
این گزارش از سوی دیگر، دلیل افزایش خشونت ها را نقض و سوء استفاده حاکمیت دولتی ، فقدان حفاظت از مردم و مجازات مجرمان و سوء عملکردها در افزایش نظارت ها و مقررات اعلام شده اعلام کرد.
سازمان دیده بان خشونت ونزوئلا تصریح کرد : افزایش خشونت ها همچنین به علت نقض حاکمیت قانونی است که به افزایش فعالیت های جنایی و درگیری ها میان گروه های جنایی دامن می زند؛ گروه هایی که بر سر کنترل مسیرهای قاچاق پرسود و سایر فعالیت های غیر قانونی که به علت بحران اقتصادی در این کشور رونق گرفته رقابت می کنند.
این سازمان همچنین اعلام کرده است، افزایش نظارت که عمدتا سرکوبگرانه است و در پاسخ به افزایش جرایم صورت می گیرد نیز یک عامل محرک است.

الف

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا